Kallio Kukkii 2020 kutsuu tapahtumien järjestämiseen

Kallioon ja sen lähialueille levinnyt Kallio Kukkii -kulttuurifestivaali järjestetään jälleen toukokuussa 8.5.-17.5. 2020.

Festivaali tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden kokea ja löytää uusia kulttuurielämyksiä ja tutustua alueen kulttuuritarjontaan. Samalla festivaali haluaa tukea kulttuurista kiinnostuneita järjestämään itse erilaista kulttuuriohjelmaa.

Kallion Kulttuuriverkostossa kannustamme yksityishenkilöitä ja yhteisöjä myös kokeilemaan oman ohjelman järjestämistä ja luomaan yllätyksellisyyttä ympäristöön, festivaalin tuottaja Pihla Ruuskanen sanoo.

Ilmoita ohjelmasi mukaan 31.3 mennessä

Kallio Kukkii -kulttuurifestivaaleilla jokainen voi olla kulttuurituottaja. Ympäristötaidetta, teatteria, lavarunoutta, musiikkia, tanssia, työpajoja? Mitä sinä haluaisit järjestää?, Pihla Ruuskanen kannustaa alueen asukkaita, yhdistyksiä ja muita toimijoita.

Festivaali koostuu Kallion ja sen lähiympäristössä järjestettävistä kulttuuritapahtumista, joista jokainen on oma itsenäinen tapahtumansa. Festivaalin koordinoijana Kallion Kulttuuriverkosto kerää tapahtumat yhteen kulttuuriviikon ohjelmaksi ja vastaa kokonaisuuden viestinnästä ja mediayhteistyöstä.

Ohjelmaan toivotaan erityisesti pääsymaksuttomia tai hyvin edullisia tapahtumia. Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä ja turvallisuudesta ja on näin myös tapahtumansa vastuullinen tuottaja.

Tapahtumatietoja voi lähettää osoitteeseen: kukkiiohjelmat@gmail.com tai Kallion Kulttuuriverkoston kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/kalliokukkii.

Tekstien toivotaan olevan napakoita ja lyhyitä. Tiedoissa tulee ilmetä: päivä, aika, lyhyt tapahtumakuvaus, mahdollinen pääsymaksu, tapahtumapaikka/osoite. Tiedot tulee lähettää 31.3. mennessä, Pihla Ruuskanen kertoo.