Laajasalon K-Supermarket laajenee ja saa täydet anniskeluoikeudet

K-Supermarket Saari saa 30-paikkaisen ravintolakulmauksen nimeltään Glassroom, jossa on täydet anniskeluoikeudet.

Laajasalon kauppakeskus Saaressa sijaitsevassa K-Supermarketissa aloitetaan muutostyöt, joiden ansiosta kauppaan saadaan lisää tilaa yli 400 neliömetriä. Asiakkaille näkyvät laajennustyöt alkavat touko-kesäkuussa 2021 ja ne valmistuvat koulujen alkuun mennessä elokuussa 2021.

– Laajasalo on kasvava ja kehittyvä alue, jonka asukasmääräkin on kasvussa. Kaupan laajennuksen myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan alueen tarpeisiin, kertoo K-ryhmän Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä.

K-Supermarket Saaren pinta-alaksi tulee laajennuksen jälkeen yli 2 400 neliömetriä. Väljempien tilojen myötä kaikille osastoille saadaan lisää tilaa ja valikoimat tulevat kasvamaan. Laajennuksen ansiosta myös pakettipalvelut paranevat. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti erityisesti tuoreosastoja vahvistetaan.

Kaiken kukkuraksi lisätilaa hyödynnetään uuteen ravintolakulmaukseen ”Glassroomiin”, jossa on täydet anniskeluoikeudet. Ravintolakulmaukseen tulee 30 asiakaspaikkaa.

– Haluan tehdä vieläkin paremman ja laajasalolaisten tarpeisiin vastaavan kaupan. Ravintola tulee olemaan kaupan uusi helmi, ruoanlaitto tapahtuu kokkien toimesta asiakkaiden edessä. Aasialaispainotteiselle listalle tulee lounasvaihtoehtoja, esimerkiksi sushia ja erilaisia nuudeleita ja wokkeja. Kaikki annokset voi syödä ravintolassa paikan päällä tai ottaa mukaan. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme lisäksi ala carte -annoksia, kertoo kauppias Teppo Ojala.