Kulttuuripalkintoja Suvilahteen ja Kallioon

Kuvituskuva

Helsingin kaupunki jakoi Kulttuuriteko 2020 -palkinnon Sörnäisten Suvilahteen. Kunniamaininnan sai Kalliossa toimiva Radio Majava.

Yleisö sai ehdottaa Kulttuuriteko 2020 -palkinnon saajia kaupungin verkkosivuilla marras-joulukuussa 2020. Vastauksia kyselyyn jätettiin yhteensä 194.
Palkinnon sekä kunniamaininnan saajasta päätti Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto. Palkintotilaisuus pidettiin virtuaalisesti 20. tammikuuta 2021.

– Suvilahti TBA on ravintola- ja tapahtuma-alan yritys, joka on kulttuurialalle vaikeana vuonna 2020 merkittävästi kehittänyt Suvilahteen tapahtumallisuutta. Suvilahti Summer sekä elo-syyskuun tapahtumat tuotettiin rajoitusten mukaisesti ja turvallisesti ja ne saivat paljon huomiota ja kiitosta muuten varsin hiljaisen kulttuuritarjonnan aikana. Järjestäjillä oli varsin suuri riski, jonka he kuitenkin kokeneella tuotannon järjestelyllä välttivät toteutumasta, perusteli palkitsemista kulttuuri- ja kirjastojaoston puheenjohtaja Tuomas Finne.

Kunniamaininnan saivat vuonna 2017 aloitettu Helsingin Kävelyfestivaali ja Radio Majava.

Radio Majava on muusikkojen ja roudareiden perustama radioasema, joka toimii suljetun baarin tiloissa Kalliossa. Kaupungin tiedotteen mukaan radioasema tuottaa päivittäin ohjelmaa nettiin.

Kävelyfestivaalissa esitellään Helsingin kaupunginosia oppaiden johdolla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.