Mall of Tripla iloitsee jääkiekon MM-kisojen kumppanuudesta

Pasilan Mall of Tripla on valittu vuoden 2022 jääkiekon MM-kilpailujen viralliseksi yhteistyökumppaniksi. Kauppakeskuksen tiedotteen mukaan Mall Of Tripla on ensimmäinen kauppakeskus, joka on jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani.

Mall of Triplan sijainti keskeisen kisapaikan läheisyydessä sekä kattava palvelutarjonta luovat hyvät puitteet yhteistyölle.

– Kansainvälisyys ja elämyksellisyys ovat Mall of Triplalle tärkeitä. Virallinen yhteistyökumppanuus tarjoaa meille loistavat mahdollisuudet olla luomassa uusia ja merkityksellisiä elämyksiä niin paikallisille kuin kauempaakin tuleville kisaturisteille, kertoi Mall of Triplan kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki tiedotteessa.

Yhteistyökumppanuutta tukevat niin sijainti kuin tarjontakin: läpi vuorokauden sykkivä kaupunkikeskus sijaitsee liikenteen solmukohdassa Pasilan rautatieaseman yhteydessä ja lähellä keskeistä kisapaikkaa Hartwall Arenaa. Lisäksi Mall of Triplan tarjonta tukee yhteistyötä MM-kisojen kanssa.

– Elämme ja hengitämme kisahuumaa tässä ihan kisapaikan läheisyydessä. Meillä on yli 70 kahvilaa ja ravintolaa sekä yli 200 liikettä, joten voimme tarjota erinomaiset palvelut kaikille kisoista innostuneille, Kati Kivimäki jatkoi.