Korson Leppäkorventien jalkakäytävää ja pyörätietä jatketaan

Näkymä Leppäkorventielle vuonna 2019

Korson Leppäkorventielle rakennetaan puuttuva osuus jalankulku- ja pyörätietä.

Korsossa sijaitsevan Leppäkorventien pohjoisreunaan, Harmaahylkeentien ja Nybackantien väliselle osuudelle, rakennetaan jalankulku- ja pyörätie. Leppäkorventien varressa kulkee jo muutoin jalankulku- ja pyörätie, mutta kyseisestä kohdasta tie puuttuu.

Alueella tehdään myös muita parannuksia. Alueelle rakennetaan saarekkeelliset suojatiet Harmaahylkeentien yli Leppäkorventien risteykseen sekä Leppäkorventien yli Haapalantien ja Merineulantien risteyksiin.

Vantaan kaupungin tiedotteen mukaan Leppäkorventien ja Lahdenväylän risteyksen siltaa levennetään, ja Haapalantien ja Merineulantien välille rakennetaan uudet linja-autopysäkit. Pysäkkialueita pidennetään nykyisestä, niiden odotustilaa laajennetaan ja pysäkkialueet erotetaan ajoradasta reunakivellä. Lisäksi Harmaahylkeentien ja Leppäkorventien risteyksen tuntumaan rakennetaan uusi linja-autopysäkki.

Valaistus Harmaahylkeentien ja Lahdentien välisellä alueella uusitaan ja Harmaahylkeentien ja Haapalantien väliselle alueelle istutetaan uusia puita ja pensaita.

Rakennustyöt valmistuvat heinäkuussa 2021. Rakennustyöt aiheuttavat väliaikaisia liikennejärjestelyjen muutoksia Leppäkorventiellä. Lahdenväylän ylittävä silta kavennetaan rakennustöiden ajaksi yksikaistaiseksi ja liikennettä ohjataan liikennevaloilla. Kevyen liikenteen kulku turvataan Leppäkorventiellä koko rakentamisajan.

Rakennuttamisesta vastaavat yhteistyössä Vantaan kaupunki ja Uudenmaan ELY-keskus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.