Katri Helena teki Hoosiannasta herkän tulkinnan

Jouluradion Hoosianna-virsi kuullaan tänä vuonna sinivalkoisen äänen, artistilegenda Katri Helenan laulamana hellänä ja herkkänä versiona.
Viime vuosina Katri Helena on hiljentänyt tahtia, mutta kun häntä kysyttiin Jouluradion Hoosiannan tulkitsijaksi, vastaus oli selvä.
”Tänä kesänä tämän kaikenmaailman myllerryksen jälkeen, kun minua kysyttiin tähän, niin huomasin vastaavani heti, että kyllä, kiitos, lähden”, Katri Helena kertoo.

Hoosianna ikuisesti mukana

Hoosianna on kulkenut Katri Helenan mukana jo kauan, vahvimmat muistot siitä liittyvät kouluaikoihin, jolloin hän lauloi sitä koulun kuorossa.
”Tämähän on siis ikuisesti kulkenut mukana. Onhan sitä koulussa laulettu ja muuallakin. En ole koskaan joulukonsertissa sitä laulanut, mutta jos joskus vielä joulukonserttia tehdään, niin se tulee ohjelmistoon.”
Katri Helena toivoo, että hänen versionsa Hoosiannasta saa ihmiset hiljentymään ja miettimään rauhassa elämää.
”Että se toisi luottamusta siihen, että elämä kantaa. Kaikkea hyvää toivon tämän laulun kautta kuuntelijoille”, Katri Helena toivottaa.

Jouluradion taajuus Helsingissä 102,0 MHz, Espoossa 97,1 MHz ja Keski-Uusimaalla 107,0 MHz. Netissä jouluradio.fi

Katri Helena ei esittelyä kaipaa, lähes 500 kappaletta äänittänyt ja 58 vuotta kestänyt laulajan ura, on tehnyt hänestä yhden Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Kuvaaja: Joonas Brandt

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.