Kanneltalo pitää kaikki kevätkauden 2021 yhteislaulut netissä

Kannelmäen Kanneltalo järjestää perinteiset yhteislauluillat koko kevätkauden 2021 verkossa. Päätös on tehty hyvissä ajoin etukäteen, vaikka vielä ei tiedetä, mikä koronatilanne tulee olemaan vaikkapa maaliskuussa tai toukokuussa.

– Kevään yhteislaulut toteutetaan verkossa tuotannollisista syistä. Toivottavasti ensi syksynä pääsemme toteuttamaan niitä taas livenä paikan päällä. Yhteislaulutilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja, kertoo kulttuurituottaja Tiina Laukkanen Kanneltalosta.

Netissä aina kerran kuukaudessa julkaistavat laulutilaisuudet on nauhoitettu etukäteen, kyse ei siis ole livelähetyksestä. Yhteislaulujen laulattajana on Mari Kätkä, ja ohjelmisto koostuu tuttuun tapaan suosikkilauluista ja juhlapäivät huomioiden.
– Yhteislaulutilaisuuksien nauhoittamiseen etukäteen päädyttiin tuotannollisista syistä, Laukkanen mainitsee.

Kanneltalolla on kokemusta verkkotapahtumista, sillä myös syyskauden 2020 kaikki Kanneltalon ja Mari Kätkän yhteislaulutilaisuudet on pidetty verkossa.
– Hyvin pienellä mainostuksella niille on saatu 200 näyttökertaa per kerta, Tiina Laukkanen lisää.

Kevätkauden 2021 lauluhetket on katsottavissa Helsingin kaupungin omistamalla Helsinki-kanavalla, Kanneltalon nettisivulla ja facebookissa. Tilaisuudet julkaistaan aina jokaisen kuukauden 15. päivä ja ne ovat nähtävillä kaksi viikkoa. Esimerkiksi tammikuun lauluhetki julkaistaan 15. tammikuuta ja se on nähtävillä kaksi viikkoa.

Lauluhetket ovat osa Kanneltalon Maksuttomat maanantait, jonka ohjelma koostuu konserteista, elokuvista ja kirjailijavieraista. Tapahtumiin on aina vapaa pääsy.

Jani Jakonen