Kaivopuiston siivoustempauksen saldo: neljä jätesäkkiä ja 400 seitanpiirakkaa

Oikealta: Jussi Noronen, Virna Foodin Virve Räisänen ja Virna Foodin Juha Teivonen

Sunnuntaina 28. helmikuuta 2021 Kaivopuiston rannassa järjestetty siivoustempaus onnistui yli odotusten.

Sydäntalven päivä oli täydellinen kevättä lupaavan kirkkaan auringonpaisteen kanssa. Tempauksen järjestäjät kertovat, että ranta oli mustanaan ulkoilijoita ja tunnelma oli hyvä. Kompassin aukiolla käytiin mielenkiintoisia keskusteluja ohi kulkevien kansalaisten kanssa ja toistuvasti kauhisteltiin sulavien lumien alta paljastuvan roskan määrää.

Virna Foodin yrittäjät ja Jussi Noronen jakoivat kumihanskoja ja pienempiä pusseja, joihin roskia sai kerättyä. Päivän päätyttyä tuloksena oli neljä täyttä jätesäkkiä siivoussaalista.

– Kuten aina talkoissa, palkaksi sai lämpimän kasvispiirakan, joita paistettiin muurikkapannuilla paikan päällä. Monet ihastelivat ideaa ja Kallion puistokummit toivoivat samanlaista tapahtumaa myös Tokoinrantaan. Tässäpä oiva idea! Kaikille osallisille jäi tempauksesta hyvä mieli ja ainakin hetken aikaa Kaivopuiston rannat ovat siistimmässä kunnossa. Kiitos kaikille, jotka osallistuitte hyvän mielen tapahtumaan, järjestäjät kertovat.

– Kyllä huomasi, että yhteishenkeä löytyy hyvän asian puolesta ja miten me suomalaiset olemme talkookansaa. Talkoopalkaksi jaoimme 400 kappaletta uutuustuotettamme seitanpiirakka Seitistä. Kiitos Jussi, kun ideoit tämän pienen piristyksen koronakevääseen, kiittelee Virna Foodin toimitusjohtaja Juha Teivonen.

Jussi Noronen on iloinen Virna Foodin rohkeasta heittäytymisestä ja panostuksesta.

– Mitään ei saavuteta vain tuhisemalla harmiaan kotinurkissa. Kääritään hihat ja ruvetaan hommiin. Kyllä asukkaat voivat vaikuttaa paljon oman asuinalueen viihtyvyyteen pienilläkin teoilla, Noronen iloitsee.

– Nyt on mukavampaa lenkkeillä koiranpennunkin kanssa, Jussi hymyilee.

Virna Food on Radecon Oy:n aputoiminimi ja se valmistaa Helsingin Hermannissa kasviproteiini seitaniin pohjautuvia tuotteita. Vähittäiskaupan valikoimissa Helsingissä, Turussa ja Tampereella on tällä hetkellä seitanpiirakka ‘Seitis’ sekä Virna Artesaaniseitanin eri makuvariantteja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.