Jokerit valmiina KHL-kauden avaukseen

Kolmen kotiottelunsarjalla 3.9. alkavasta KHL-kaudesta on lupa odottaa aiempaa yleisöystävällisempää. -Saimme neuvoteltua peräti 13 kotipeliä perjantaiksi ja lauantaiksi ja näin fanien iso toive tuli samalla toteutetuksi, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Eveliina Mikkola Helsingin Casinolla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, -tuomme pääsylippuviahtoehtoihin myös enemmän perheystävällisesti hinnoiteltuja lippupaketteja, Eveliina jatkaa. Molemmat asioita, joista kiekkokansa eittämättä kiittää.

Jokereiden visuaalinen ilme ja peliasut uudistuivat

Puheenjohtaja Jari Kurrin omistajuuden myötä seurassa on alkanut uusi aikakausi ja sen merkiksi haluttiin tehdä isoja muutoksia myös ilmeeseen.

Jokerit esiintyy kauden 2019-20 kotipeleissään mustassa sekä punakeltaisessa pelipaidassa, vieraspeleissä käytössä on edelleen valkoinen pohjaväri, mutta tämäkin asu on uusittu. Kaiken keskiössä on jokerilogo, joka on koko jääkiekkomaailman tuntema.

Kevään ja kesän omistajuusmuutosten myötä seurassa on alkanut uusi aikakausi. Seuran ensimmäisen puheenjohtajan Aimo Mäkisen ajan jälkeen seurassa koitti Hjallis Harkimon aika. Nyt on Jari Kurrin vuoro.

-Haluamme rakentaa uutta. Punakeltaisuus näkyy ja palaamme ikään kuin juurillemme, Kurri kertoo.

-Jokereiden historia tuntee monenlaisia paitoja, ja katsoimme, että nyt on hyvä hetki tehdä myös tällä saralla muutos. Punakeltaisuus näkyy vahvasti ja logo on meille se iso juttu. Sitä haluamme tuoda vahvasti esille ja olemme ylpeitä siitä, hän jatkaa.

Jokerit KHL-kauden avaus tiistaina 3.9. klo 18.30 Harwall Arenassa, jolloin vieraaksi saapuu Avangard Omsk

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.