Järvenpäähän valmistuu syksyllä 3 200 ihmisen monitoimiareena

Antti Lehto (vasemmalla) vetää Aino Areenan liiketoimintaa. Erkki Siltala on hankkeen ”isä” ja omistaja. Taustalla rakenteilla oleva Aino Areena.

Järvenpään Ainolassa toimiva ratsastuskeskus Aino muuttuu 3 200 ihmistä vetäväksi tapahtumapaikaksi, Aino Areenaksi.

Nykyisiä tiloja uudistetaan ja niitä laajennetaan 2 500 neliömetrillä. Kun parhaillaan käynnissä olevat rakennustyöt syksyllä 2021 valmistuvat, sisätiloja on tapahtumakäytössä kaikkiaan noin 5 000 neliötä.

– Aino Areena yhdistää uniikilla tavalla kulttuurin, yritysmaailman ja urheilun. Suunnittelussa pyrimme huomioimaan kulttuurihistoriallisesti merkittävän miljöön, viimeisten vuosien aikana ympärille rakentuneen elinvoimaisen kaupunkiympäristön sekä ihmiset ja eläimet, Aino Areenan omistaja Erkki Siltala sanoo tiedotteessa.

Jo nyt Aino Areenan tiloja on varattu loppuvuoden ajaksi urheiluun, yritystapahtumiin ja musiikkikeikkoihin. Musiikkitapahtumissa yhteistyökumppanina toimii esimerkiksi Järvenpää soi -tapahtumaa järjestävä RH-Entertainment. Lisäksi tiloja voivat hyödyntää myös lähialueen oppilaitokset, koulut ja päiväkodit.

– Saman kokoluokan paikoista on Helsingin seudulla huutava pula. Aino Areenan tilat ovat juuri sopivan suuret ja pienet samaan aikaan. Lisäksi monet tapahtumapaikat ovat joko rouheita vanhoja teollisuustiloja tai urheiluhalleja. Aino Areenan puurakenteet, skandinaavinen tyylikkyys ja laadukkaat yksityiskohdat ovat niihin nähden poikkeus, Aino Areenan liiketoimintajohtaja Antti Lehto sanoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.