HSL:n uudet hinnat astuivat voimaan

Uudet hinnat tulevat voimaan 14.1.

Aikuisten 30 vuorokauden kausilippujen hinnat nousevat tammikuuta kolmella eurolla ja uudet hinnat astuvat voimaan torstaina 14.1. Kerta- ja vuorokausilippujen hintoihin ei tule korotusta. Vuosilipun ja jatkuvan säästötilauksen sekä 70 vuotta täyttäneiden kausilipun hinnat laskevat. Lippuvalikoimaa on yhtenäistetty siten, että kausiliput ovat samanlaisia HSL-kortilla ja HSL-sovelluksessa.

Jatkossa edullisin tapa hankkia kausilippu on ostaa jatkuva säästötilaus tai vuosilippu.

Erityisen edullinen vuosilippu on niille, jotka voivat ostaa kausilippuja HSL-kortille alennettuun hintaan. Lapset, Kelan maksamaa eläkettä saavat ja liikuntarajoitteiset voivat ostaa esimerkiksi AB-kausilipun vuosilippuna 314 eurolla eli hinta kuukautta kohti on 26 euroa.
Jos asiakas keskeyttää 360 vuorokauden kausilipun kesken kauden tai jatkuvan säästötilauksen ennen 12. veloitusta, siitä peritään irtisanomismaksu, jonka suuruus määräytyy lipun matkustusalueen mukaan.
”HSL-sovellus kasvattaa koko ajan suosiotaan lipunmyynnin kanavana. Tällä hetkellä jo 46 prosenttia kaikista lipuistamme myydään sovelluksella. Sovellus keräsi hyvät arviot myös joulukuun NPS-kyselyssämme. Yleensäkin asiakkaidemme arviot matkalippujen ostamisen helppoudesta olivat kyselyssä kiitettävällä tasolla 4,4 asteikolla 1–5”, osastonjohtaja Mari Flink kertoo.