HSL:n uudet hinnat astuivat voimaan

Kasvomaski, maskisuositus, HSL, Rautatientori

Uudet hinnat tulivat voimaan 14.1.2021

Aikuisten 30 vuorokauden kausilippujen hinnat nousivat kolmella eurolla. Kerta- ja vuorokausilippujen hintoihin ei tullut korotusta. Vuosilipun ja jatkuvan säästötilauksen sekä 70 vuotta täyttäneiden kausilipun hinnat laskivat. Lippuvalikoimaa on yhtenäistetty siten, että kausiliput ovat samanlaisia HSL-kortilla ja HSL-sovelluksessa.

Edullisin tapa hankkia kausilippu on ostaa jatkuva säästötilaus tai vuosilippu.

Erityisen edullinen vuosilippu on niille, jotka voivat ostaa kausilippuja HSL-kortille alennettuun hintaan. Lapset, Kelan maksamaa eläkettä saavat ja liikuntarajoitteiset voivat ostaa esimerkiksi AB-kausilipun vuosilippuna 314 eurolla eli hinta kuukautta kohti on 26 euroa.
Jos asiakas keskeyttää 360 vuorokauden kausilipun kesken kauden tai jatkuvan säästötilauksen ennen 12. veloitusta, siitä peritään irtisanomismaksu, jonka suuruus määräytyy lipun matkustusalueen mukaan.
”HSL-sovellus kasvattaa koko ajan suosiotaan lipunmyynnin kanavana. Tällä hetkellä jo 46 prosenttia kaikista lipuistamme myydään sovelluksella. Sovellus keräsi hyvät arviot myös joulukuun NPS-kyselyssämme. Yleensäkin asiakkaidemme arviot matkalippujen ostamisen helppoudesta olivat kyselyssä kiitettävällä tasolla 4,4 asteikolla 1–5”, osastonjohtaja Mari Flink kertoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.