Helka palkitsi Kallion kävelyfestivaalin

Helsingin kaupunginosayhdistysten kattojärjestö Helkan ”Vuoden teko” -huomionosoituksen saaja vuonna 2020 on Kallion kävelyfestivaali ja sen pitkäaikainen toimija Juhani Styrman.

Helka korostaa perusteluissaan, että Kallion kävelyfestivaalin kävelykierrokset ovat esimerkillistä poikkeusajan toimintaa, jossa on pystytty tuottamaan kaikille sopivaa kulttuuritarjontaa turvallisesti.

Vajaan vuoden aikana tämä on jo kolmas palkinto, jonka Kallion kävelyfestivaali on saanut Styrmanin johdolla vastaanottaa. Lisäksi festivaali on saanut kiitosta vastuullisesta toiminnastaan korona-aikana. Kävelyfestivaali on järjestänyt eniten tapahtumia Helsingissä vaativissa olosuhteissa, samalla noudattaen esimerkillisesti viranomaisohjeistusta.
– Erityisen hyvältä tuntuu saada tunnustus tehdystä työstä näin korona-aikana, jolloin tapahtumien järjestäminen on haasteellista ja arvoa lisää vielä se, että palkinto tulee helsinkiläisyyden ytimessä olevalta taholta. Huomionosoitus osoittaa myös sen, että Kallion kävelyfestivaalissa on tehty asioita sittenkin oikein, vaikka monet ovat kyseenalaistaneet koko kävelyfestivaalin idean, totesi Juhani Styrman.

Palkinto julkistettiin 24. marraskuuta Helkan syyskokouksen yhteydessä.
Kallion kävelyfestivaali on toiminut 15 vuoden ajan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.