Afrikan tähti loistaa Arabiassa

Arabianrannassa on esillä taiteilija Jussi Huldénin taidenäyttely, jolla on erikoinen nimi: Cullinaniaa Tavoittaen”.

Koronarajoituksista johtuen 25. helmikuuta asti jatkuva näyttely on avoinna yleisölle ainoastaan torstaisin kello 10-18, eli silloin kun Kääntöpaikka Galleriassa on avoimet ovet. Kääntöpaikka Galleria toimii Arabian Asukastalot -yhteisön tiloissa osoitteessa Intiankatu 1.

– Jos ihmettelette näyttelyn erisnimeä, ”Cullinan”, niin nimi tuli siitä, että ensin aioin antaa näyttelyn nimeksi ”Timantti” – kolmella kielellä. Mutta sitten mieleeni juolahti timanteista isoin ja kuuluisin, eli Cullinan. Se on toiselta nimeltään ”Afrikan tähti”, Jussi Huldén kertoo.

– Tämän näyttelyn nimi-idea timanteista johtuu siitä, että minulle ultimatum-huippu on juuri Timantti. Ja kun tämä on kolmas näyttelyni vuoden sisällä, täytyy näyttelynkin olla ”timantti”. Sillä kolmas kerta toden sanoo.

Taidenäyttelyn valmistelu on vaatinut valtavasti työtä, ja itseoppinut taiteilija toivoo, ettei kukaan lähde näyttelystä olkiaan kohauttaen.

– Vaan riemulla, jota koin, kun maalasin nämä taulut!

Ainakin yksi näyttelyn tauluista on myyty. Se on taulu nimeltään ”Tohtori Outolempi”, jossa on kuvattu kaksitoista vaaleanpunaista sydäntä ja joka on maalattu kahtatoista eri öljyvärimaalaustekniikkaa käyttäen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.