Tapiolan kahluualtaalla toivotaan aurinkoista alkusyksyä

Mikäli säät sallivat, Tapiolan uimahallin ulkoallas on avoinna syyskuun puoliväliin asti.

Espoon kaupunki tiedotti heinäkuussa, että lasten kahluuallas on avoinna joka päivä kello 10-18, jolloin altaalla on uimavalvoja.

Tapiolan uimahallin kahluualtaan kunnostushanke ja avaaminen lapsiperheiden käyttöön tänä kesänä oli Espoon kaupungin ja Tapiolan Lämpö Oy:n yhteinen ponnistus.

Remontoitu kahluuallas avattiin 20. heinäkuuta. Kahluuallas oli suljettuna huollon ja suursiivouksen vuoksi 21.-22. elokuuta.

On ollut kunnia-asia olla mukana kunnostushankkeessa, jossa pääsemme tuottamaan iloa ennen kaikkea lapsille, mutta myös kaikille tapiolalaisille, joille kahluuallas ympäristöineen on tärkeä, kertoi Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen heinäkuussa.

Päätös kunnostustöihin ryhtymisestä tehtiin toukokuun ollessa jo pitkällä, joten ripeästi olemme kaupungin kanssa yhdessä toimineet huomioiden, että eteemme tuli yhtä jos toista yllätystä matkan varrella. Kyseessä on kuitenkin kulttuurihistoriallinen alue sekä kymmeniä vuosia vanhat allasrakenteet, tähdensi Karel Nieminen.

Kahluualtaalle rakennettiin oma erillinen vedenpuhdistusjärjestelmä, jonka lisäksi allas sekä sitä ympäröivä allasalue kuten katsomon puupenkit kunnostettiin.

Tapiolan Keskusallas ympäristöineen muodostaa hyvän ja toiminnallisen kokonaisuuden, johon kahluuallas on kuulunut kiinteästi jo 1960-luvulta asti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.