Tapiolan Tuulikellon kotikortteliin uusia koteja

Tuulikellon kotikortteli sijaitsee Tapiolan kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tuulikellon kotikorttelista on alle kilometrin matka länsimetrolle ja Tapiolan keskustan monipuolisiin palveluihin, kahviloihin ja kauppoihin. Tapiolassa sijaitsee myös Espoon kulttuurikeskus, Kaupunginteatteri, sekä useita museoita. Naapuristo tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja lenkkipolut avautuvat aivan Tuulikello 1:n kotiovelta.

Tuulikellon kotikorttelin ensimmäinen uudiskerrostalo, Asunto Oy Espoon Tuulikello 1:n, rakennustyöt ovat alkaneet. Kohde on osa Tuuliniityn uutta asuinaluetta lähellä Espoon Tapiolan keskustan palveluita. Uudet asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin syksyllä 2021.

”Asunto Oy Espoon Tuulikello 1:ssä yhdistyvät upealla tavalla helppo asuminen lähellä luontoa ja palveluita. Tuulikello 1:ssä uudenlaiset pohjaratkaisut, kuten Duo-kodit, näyttävät parvelliset yksiöt ja ylimpien kerrosten hulppeat kaksikerroksiset kodit mahdollistavat modernin ja yksilöllisen asumisen. Tuuliniittyyn kehittyy lähivuosina Tuulikellon kotikortteli, joka tuo alueelle nykyaikaista, väljää ja luonnonläheistä asumista”, sanoo yksikönjohtaja Matti Kuronen Bonavasta.