Pohjois-Espoon ja Vantaan väliset bussiyhteydet tihenevät

HSL tekee Vantaan bussilinjoille lukuisia muutoksia 15. elokuuta 2022.

Myös Pohjois-Espoon bussiliikenteessä tapahtuu 15. elokuuta alkaen muutoksia, jotka tekevät alueen bussiliikenteestä entistä verkostomaisemman.

– Pohjois-Espoon ja Keski-Vantaan välisiä yhteyksiä vahvistavat uudet bussilinjat 583 ja 584. Linjoja ajetaan Louhelan aseman ja Kehä III:n työpaikka-alueiden kautta Jumboon ja Aviapolikseen. Vaihdoton yhteys Pohjois-Espoosta Jumboon on ollut monien asiakkaitten toive, tiedottaa HSL.

Linjat 583 ja 584 korvaavat linjat 436 ja 437. Uusia linjoja ajetaan ruuhka-aikoina Niipperin ja Aviapoliksen välillä kymmenen minuutin välein, kun linjoja 436 ja 437 ajetaan tällä hetkellä tiheimmillään vartin välein.

Lähderannan ja Jupperin yhteydet Länsi-Vantaalle ja Myyrmäkeen vahvistuvat elokuusta alkaen. Linjojen 565 ja 565B yhteinen vuoroväli on ruuhka-aikaan kymmenen minuuttia. Linjoilta voi vaihtaa Koivuvaarassa sujuvasti samalta pysäkiltä runkolinjalle 300.

Linjaa 321, Elielinaukio – Vihdintie – Jupperi – Järvenperä – Vanhakartano, ajetaan jatkossa ainoastaan arkisin. Bussit kulkevat ruuhka-aikoina puolen tunnin välein ja muina aikoina tunnin välein.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.