Olarin Päivänkehrään ruotsinkielinen kielikylpy ekaluokkalaisille

Kuvituskuva

Olarissa sijaitsevaan Päivänkehrän kouluun perustetaan 1. luokan ruotsinkielisen kielikylpyopetuksen ryhmä lukuvuodeksi 2022-2023.

Myös Soukan ja Westendinpuiston kouluissa aloittaa samanlaiset ryhmät.

Asiasta päätti Espoon kaupungin kasvun ja oppimisen lautakunta maaliskuussa 2022. Päätöksessään lautakunta pyörsi aiemmin asiaa koskeneen linjauksensa.

– Lautakunnan aiemman päätöksen mukaan kielikylpyopetuksen ryhmät perustetaan Päivänkehrän, Soukan ja Westendinpuiston kouluihin, jos ryhmässä on vähintään 18 oppilasta, kerrotaan lautakunnan uudessa päätöksessä.

– Westendinpuiston koulussa ryhmä täyttyy, mutta Soukan koulussa ryhmän kooksi muodostui 16 oppilasta ja Päivänkehrän koulussa 14 oppilasta. Minimikokoa pienemmät ryhmät päätettiin kuitenkin perustaa turvaamaan kielikylpyoppilaiden koulupolku varhaiskasvatuksesta perusopetukseen ja kielikylpyopetuksen jatkuminen kyseisissä kouluissa.

Kasvun ja oppimisen lautakunta päätti myös perustaa vuosiluokkien 1-2 englanninkielisen opetuksen ryhmän Espoo International Schoolin Kivimiehen toimipisteeseen lukuvuodeksi 2022-2023. Kivimiehen toimipiste sijaitsee Otaniemessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.