Noidat, velhot ja jästit kokoontuvat Tapiolan kirjastossa

Näin Harry Potter Book Night -tapahtumaa vietettiin Tapiolan kirjastossa viime vuonna.

Harry Potter on suuren suosion saavuttaneen kirjasarjan päähenkilö. Hän elää taikuuden maailmassa, jonne olisi takuulla mahtava hypätä mukaan. Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Tapiolan kirjastossa järjestetään Harry Potter Book Night 1.2.2018. Tapahtuman aikana luvassa on muun muassa tietovisa, lajitteluhattu, taikasauvapaja, taikaliemipaja, elokuvaesitys sekä virtuaalihuone.

Harry Potter -päivä järjestetään nyt jo neljättä kertaa.

– Harry Potter -tapahtuma on erittäin suosittu ja meillä on aina talo täynnä innokkaita noitia ja velhoja, Minna Teirikangas Tapiolan kirjastosta kertoo.

On äärimmäisen suotavaa, että tapahtumaan puetaan ylleen paras velhoasu. Toki tapahtumaan voi saapua myös jästiksi pukeutuneena.

Testaa Potter-tietoutesi

Ilta huipentuu kaupunkien väliseen tietovisaan, jossa ratkaistaan mistä löytyy pääkaupunkiseudun parhaat Potter-tietäjät. Tietovisa alkaa V.I.P:-alkukarsinnoilla, jossa parhaiten pärjäävät osallistujat pääsevät edustamaan kirjastoaan S.U.P.E.R.-finaaliin. Kuinka kaupunkien välinen tietovisa järjestetään?

– Kaupunkien välinen tietovisa (S.U.P.E.R. = Se Uskomattoman Paha, Erittäin Raskas tutkinto) käydään samana iltana Twitterin välityksellä alkukarsinnan (V.I.P. = Velhomaailman Ihmeisiin Perehdyttävä tutkinto) jälkeen, Teirikangas kuvailee.

Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmottautua, joten kaikki innokkaat voivat vain saapua paikalle. Tapahtuma alkaa kello 16.00 ja kestää kello 20.00 asti.

Harry Potter on brittiläisen kirjailijan J. K. Rowlingin kirjoittama seitsemänosainen fantasiakirjasarja. Kirjasarja kertoo velhopoika Harry Potterista ja seikkailuista, joita hän kokee ystäviensä Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin kanssa käydessään Tylypahkan taikakoulua. Pääjuoni kuvaa Harryn taistelua pahaa lordi Voldemortia vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.