Liikuntastudio Hyvä Olo

Liikuntastudio Hyvä Olo on juuri sitä mitä nimi kertoo, Hyvää Oloa tuottava liikunnanalan yritys – innostava, kannustava ja kaikin puolin omistautunut sinun hyvinvointiisi. Olemme matalan kynnyksen liikuntastudio johon kaikkien on helppo tulla. Olen valinnut sinulle parhaimmat ohjaajat jotka pitävät huolen, että saat tehokkaan ja turvallisen liikunnan sekä aina hyvän olon itsellesi. Haluamme, että tunnet meidän aidon välittämisemme sinua kohtaan – Hyvän Olon palvelut ovat tarkasti suunniteltu sinua varten.

Toimitilamme sijaitsevat Kauniaisten uimahallissa ja meiltä löydät ryhmäliikunnan, kuntosalin sekä personal trainer -palvelut. Otathan yhteyttä ja pidetään huoli, että Hyvä Olo saavuttaa niin sinut, lähimmäisesi, kuin myös yrityksesi henkilökunnan.

Liikuntastudio Hyvä Olo.Sinulle. Meille kaikille.

Olen Liikuntastudio Hyvä Olon omistaja Ann-Marie Nordström, ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer. Suuri intohimoni on ihmisten hyvinvointi ja Liikuntastudio Hyvä Olo edustaa sitä kaikkea. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin – tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon. Kun näet minut niin vetäisethän hihastani, keskustellaan ja mietitään mikä sinut saa liikkumaan ja mitä sinä koet tärkeäksi. Hyvä olo kuuluu meille kaikille. Myös sinulle!

Olemme matalankynnyksen liikuntastudio, meillä todellakin viihtyy. Pidämme huolta, että tilamme ovat siistit ja asiakkaiden on miellyttävä tulla liikkumaan. Jokaiseen treenikertaan kuuluu aina myös sauna, suihku ja uinti Kauniaisten uimahallin aukioloaikojen mukaan. Ohjaajamme ovat täällä sinua varten ja ohjaamme suurella sydämellä. Sinulle.

Meillä on alueen ainut WattBike sekä SkiErg-hiihtolaite.

Aukioloajat Kauniaisten uimahallin mukaan

Asematie 26
02700 Kauniainen

www.liikuntastudiohyvaolo.fi