Kuitinmäen koulun musiikkipainotteinen opetus lakkautetaan

Kuvituskuva.

Espoon kasvun ja oppimisen lautakunta on päättänyt marraskuussa 2022, että Kuitinmäen koulussa ei järjestetä musiikkipainotettua opetusta 1. elokuuta 2023 lukien.

Lautakunta perustelee opetuksen lakkauttamista vähentyneillä hakijamäärillä.

– Kuitinmäen koulun musiikkipainotettuun opetukseen seitsemännelle luokalle hakeneiden määrä on laskenut viime vuosina. Kouluun on jäänyt perustamatta musiikkipainotetun opetuksen ryhmä lukuvuosina 2020-2021, 2021-2022 ja 2022-2023, kun valintaperusteet täyttäviä hakijoita ei ole ollut tarpeeksi tai muut kuin ensisijaisena hakutoiveenaan Kuitinmäen koulun musiikkipainotukseen hakeneet ovat tulleet valituiksi muihin hakutoiveisiinsa, tiedotti Espoon kaupunki lautakunnan kokouksen jälkeen.

Lautakunnan mukaan Kuitinmäen koulu on tarjonnut laadukasta musiikkipainotettua opetusta ja kehittänyt osaltaan kyseistä opetusta Espoossa.

– Koulun musiikkipainotetun opetuksen jatkamiseksi tai kyseisen painotuksen laajentamiseksi ei ole kuitenkaan palvelutarpeeseen tai muutoin painotetun opetuksen kouluverkon kehittämiseen liittyviä perusteita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.