Kauniainen ja Espoo yhteistyöhön matkailun kehittämisessä

Kauniainen liittyy Visit Espoo -verkostoon. Kuva: Marjaana Tasala.

Espoon kaupungin omistama markkinointiyhtiö Enter Espoo Oy on solminut Kauniaisten kaupungin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää kummankin kaupungin matkailullista vetovoimaa ja tunnettuutta yhteismarkkinoinnin keinoin Visit Espoo -palvelubrändin alla.

Yhteistyön pääpainopisteitä ovat yhteistyöverkostojen luominen kauniaislaisten ja espoolaisten matkailuyritysten välille, tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen ja laajentaminen, alueen yritysten osaamisen kehittäminen sekä yhteismarkkinointitoimenpiteet.

Kauniaisten matkailuyritykset pääsevät sopimuksen kautta hyödyntämään Visit Espoon markkinointikanavia ja myyntitoimenpiteitä, ja matkailijat saavat tietoa alueen palveluista yli kuntarajojen.

– Olemme iloisia voidessamme julkistaa Kauniaisten kanssa solmitun yhteistyömallin, joka on luonteva ja erinomainen jatko kuntayhteistyösopimuksille Kirkkonummen ja Vihdin kanssa. Kauniaisten palvelut ovat hyvin tuttuja monille espoolaisille ja nyt voimme yhä paremmin kertoa niistä alueen vierailijoille – toisin sanoen sopimus mahdollistaa matkailumarkkinoinnin laajemmin koko alueen tasolla, kertoo tiedotteessa Enter Espoo Oy:n matkailujohtaja Miikka Valo.

Kauniainen on tiiviisti mukana seudullisessa yhteistyössä eri aloilla ja liittyminen Visit-verkostoon täydentää alueen matkailupalveluja.

– Liittyminen tähän yhteisöön antaa kaupungille ja meidän yrityksillemme mahdollisuuden näkyä ja luoda yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa, Kauniaisten kaupunginjohtaja Christoffer Masar toteaa.

– Kauniainen on kokonsa ja esimerkiksi luontonsa sekä huviloidensa puolesta kiinnostava vierailukohde ja pystymme tämän verkoston kautta tarjoamaan mielenkiintoisen vierailukokemuksen, Masar lisää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.