Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan

Tapiola Sinfoniettan.

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä orkesterisovituksina. 

Beatlesin parhaimmat biisit saavat aivan uudenlaisen ulottuvuuden, kun niitä tulkitsevat Ellinoora, Janna, Johanna Iivanainen, Pekko Käppi jouhikkoineen, Marjo Leinonen, Pepe Willberg, Von Hertzen Brothers ja Marzi Nyman, joka vastaa myös sovituksista.

Konsertti lähetetään suorana TV1:ssä, Radio Suomessa ja Yle Areenassa. Lähetyksen juontavat suosittu musiikkitoimittaja Susanna Vainiola ja musiikin ja viihteen monitoimimies Markku Veijalainen.

Espoon kulttuurikeskuksen aulassa on konserttipäivänä klo 12 – 21 Yleisradion levymyyntipiste, jossa on myytävänä noin 3000 CD- ja vinyyliharvinaisuutta. Levyjen hinnan saa päättää ostaja itse. Konsertin ja levymyynnin tuotto lahjoitetaan Nenäpäiväsäätiölle.Tuotto käytetään lasten hyväksi tapahtuvaan kehitysyhteistyöhön Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Nenäpäiväkampanjan järjestää Nenäpäivä-säätiö. Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

Jos itse ei pääse paikan päälle, niin konsertista voi nauttia suorana muun muassa Yle TV1:ssä tai Yle Areenasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.