Espoonlahden Kiinteistömaailma juhlii 20-vuotissyntymäpäivää ja uusia toimitiloja

Yrittäjäpariskunta Päivi ja Hannu Salo ovat luotsanneet Espoonlahden Kiinteistömaailmaa neljän vuoden ajan. Tänä syksynä toimipisteellä on syytä juhlaan, koska uudet toimitilat avattiin kauppakeskus Merituuleen ja Espoonlahden Kiinteistömaailma täyttää 20-vuotta.

 

Uudet toimitilat siirtyivät Lippulaivasta Merituuleen, jotta asiakkaita voidaan palvella suuremmissa tiloissa. Lähempää löytyy nyt myös enemmän muita kodin palveluita.

 

–Uuden toimipisteen avaaminen osui mukavasti 20-vuotissyntymäpäivien kanssa. Juhlissamme vieraili 100 kutsuvierasta 19.10. Upean pianomusiikin tahdissa nostimme maljat ja söimme herkut uuden myymälän ja synttäreittemme kunniaksi, kertoo yrittäjä Päivi Salo.

 

Laadusta ei tingitä

 

Espoonlahden Kiinteistömaailmassa työskentelee 14 kiinteistöalan ammattilaista. Määrä on poikkeuksellinen, koska useissa alan yrityksessä toimii vain muutamia toimihenkilöitä. Alalla vaaditaan laajaa osaamista ja monenlaisesta ammattitaidosta on hyötyä.

 

–Kiinteistönvälitys on monimutkaistunut vuosien varrella, kukaan yksittäinen henkilö ei voi syvällisesti osata kaikkea vaadittavaa lainsäädäntöä ja käytäntöjä. Pelkästään monimutkaisen kuolinpesän luovutusvoiton verotuslaskelma tai vaikkapa kuntotarkastuksen syvällinen ymmärtäminen vaativat paljon välittäjältä. Suuren tiimimme etu on se, että henkilöt voivat erikoistua, sanoo Päivi Salo.

 

Yrittäjäpariskunnalle korkea laatu on yksi tärkeimmistä asioista asunnonvälityksessä. Hannu Salo on toiminut aiemmin 20-vuotta IT-alalla, jonka aikana hän oppi, että laadusta ei kannata missään nimessä tinkiä.

 

–Se on yksi tärkeimmistä opeista, jotka toin siirtyessäni IT-alalta kiinteistövälityksen pariin. Siksi olemme nimittäneet laatupäällikön tiimiämme vahvistamaan. Jokainen toimeksianto kulkee laatupäällikön tarkastuksen läpi ennen myyntiin julkaisua ja myyntityön onnistuttua kauppakirjavaiheessa, Hannu Salo kertoo.

 

Lumilautavideoista idea kiinteistönvälitykseen

 

Salojen Kiinteistömaailma Espoonlahden alkutaipaleella he ottivat oppia omakohtaisesta asunnon myynnistä, myydessään samalla omakotitalon.Yrittäjäpariskunta mietti keinoa, jolla saisivat asunnon näytille mahdollisimman monelle potentiaaliselle asunnon ostosta kiinnostuneelle.

 

–Keksimme soveltaa asunto kuvaukseen poikamme taitoa kuvata lumilautavideoita laskiessaan laudan päällä. Toimme markkinoille asuntovideon, jonka katsomalla asiakas pääsee ruudun äärellä ”kävelemään” asunnon läpi, kertoo Päivi Salo.

 

Kuvaustapa osoittautui tehokkaaksi tavaksi markkinoida myytävänä olevia asuntoja. Idea lähti leviämään muissakin Kiinteistömaailman toimipisteissä.

 

–Kiitos keskusyksikön toimitusjohtajan ja markkinoinnin, videot on tuotu laajamittaisesti rikastuttamaan esittelykokemusta verkossa, Päivi Salo iloitsee.

 

Kiinteistömaailma Espoonlahden yhteystiedot löydät osoitteesta www.kiinteistomaailma.fi/espoo-espoonlahti-merituuli

 

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.