Espoonlahden taidekokonaisuuden toteuttaja valittiin

Espoonlahteen tulevan Tulevaisuustarinoita-tapahtumakokonaisuuden pääteoksen toteuttajaksi on valittu Taidekollektiivi SISU.

Valitsijaraati valitsi SISU:n noin 30 hakemuksen joukosta.

Asiasta tiedotti Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö.

Taidekollektiivi SISU:n muodostavat maisema-arkkitehti, taiteen maisteri Suvi Saastamoinen ja maisema-arkkitehti, kulttuurituottaja ja miljöösuunnittelija Sini Parikka.

Taidekollektiivi SISU:n viiden kaupunkitaideteoksen kokonaisuus ”Rakkauskirjeitä luonnolle” pyrkii vahvistamaan espoolaisten yhteyttä lähiympäristöönsä ja helpottamaan ilmastoahdistusta muistuttamalla, mikä ympäristössä on tässä hetkessä merkityksellistä ja arvokasta.

Kaupunkilaisilta kerättävistä rakkauskirjeistä kuratoidaan kierrätysmateriaaleista toteutettava teossarja.

Koko kesän kestävä Tulevaisuustarinoita on Espoon kulttuuritalojen ja kulttuuripalveluiden yhdessä kaupunkilaisten ja ulkoisten kumppanien kanssa toteuttama tapahtumakokonaisuus. Sen tarkoituksena on vastata ilmastoahdistukseen taiteen keinoin.

Konseptissa etsitään uusia tapoja toteuttaa kestävää kulttuuria ja uusia tarinoita kerrottavaksi. Tulevaisuustarinoita-kokonaisuus huipentuu Espoo-päivään 26.8. Espoonlahdessa, jonne Taidekollektiivi SISU:n yhteisöllinen pääteos toteutetaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.