Espoon Viinijuhlat pidetään Haukilahdessa heinäkuussa

Espoon Viinijuhlat 3D-mallinnuksessa.

Haukilahden rannalla aiotaan järjestää tulevana kesänä uusi festivaali Espoon Viinijuhlat.

Espoon Viinijuhlat on aikuisille tarkoitettu kaksipäiväinen K18-festivaali, jossa on musiikkiesiintyjiä ja Wine Tasting Village. Maksullinen festivaali pidetään 29.-30. heinäkuuta 2022.

Suunnitelman mukaan festivaalilla esiintyvät muun muassa ulkomaalaiset tähtiartistit Ellie Goulding ja Tom Odell. Kotimaisia esiintyjiä edustavat esimerkiksi Chisu, Erin, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Waltteri Torikka ja Jari Sillanpää.

Festivaalin toteutuksesta vastaa tapahtuma-alan yritys Nordic Live Productions Oy. Tapahtuman toteuttamista mahdollistetaan Tapahtumien yhteisöllinen Espoo -ohjelmasta, ja festivaali on osa Espoo 50 vuotta kaupunkina -ohjelmistoa.

– Espoon Viinijuhlat on kesäisen rento festivaalielämys Espoossa täynnä hyvää mieltä ja musiikkia. Festivaalista olemme rakentaneet ensi kesään ainutlaatuisen kokemuksen aikuisille, upeiden artistien lisäksi festivaalissa panostamme erityisen paljon myös laadukkaisiin juoma- ja ruokatuotteisiin. Olemme erittäin iloisia saadessamme heti ensimmäisen tapahtumavuoden pääesiintyjiksi kaksi erittäin vetovoimaista brittiartistia. Mikäli tapahtuma saa hyvän vastaanoton, tulemme kehittämään ja kasvattamaan festivaalia tuleville vuosille, kertoo tiedotteessa tapahtuman promoottori Tommi Mäki.

– Tapahtumien yhteisöllinen Espoo-ohjelman puolesta toivotan Espoon Viinijuhlan tervetulleeksi Haukilahteen. Uusi kesätapahtuma tuo mukanaan elinvoimaa ja elämää Espooseen sekä aktiviteetteja asukkaille ja vierailijoille, iloitsee ohjelman puheenjohtaja Joel Vanhanen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.