Espoon uimahallimaksut nousevat – Matinkylän uimahalli avataan keväällä

620
Kuvituskuva

Espoon kaupunki korottaa uimahallien ja niiden yhteydessä olevien kuntosalien sisäänpääsymaksuja 1. maaliskuuta 2022 alkaen.

Korotus on noin kymmenen prosenttia nykyisestä.

Uimahallien aikuisten kertamaksu nousee 5,50 eurosta kuuteen euroon ja vapaaharjoittelu uimahallien kuntosaleilla 6,50 eurosta seitsemään euroon käynti.

– Kaupunki on investoinut paljon uimahalleihin. Palvelutaso paranee, kun Matinkylän uimahalli aukeaa keväällä 2022. Hinnat ovat olleet pitkään samat ja nyt hintojen tarkistaminen on ajankohtaista. Kaupungin tuki jokaiselle uintikerralle on edelleen yli 6 euroa. Uimahallikäynti on Espoossa yhä edullista suhteessa vertailukaupunkeihin, sanoo liikuntalautakunnan puheenjohtaja Leo Heiskanen tiedotteessa.

Lisäksi erityisryhmien uima- ja kuntosalirannekkeiden myöntämisen perusteet tarkentuvat. Näiden tarkastelu on tärkeää yhdenvertaisen kohtelun näkökulmasta.

Espoossa on tällä hetkellä toiminnassa neljä kaupungin uimahallia. Ne sijaitsevat Espoonlahdessa, Leppävaarassa, Olarissa ja Kirkkojärvellä.

Matinkylän uimahalli valmistuu Matinkylän Tynnyripuistoon. Uimahalliin sisältyvät kaupungin verkkosivujen mukaan 8-ratainen ja 50 metriä pitkä uima-allas, opetusallas, monitoimi- ja kuntoutusallas poreiluistuimin, kahluuallas ja kylmävesiallas.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.