Espoon keskuksen asiointipiste suljetaan

Espoon keskus arkistokuvassa.

Espoon keskuksessa sijaitseva Espoon kaupungin asiointipiste ajetaan alas kesäkuun 2022 loppuun mennessä.

Espoon keskuksen asiointipisteen kassapalvelut päättyivät 17. kesäkuuta. Asiointipisteen palveluneuvojat tarjoavat neuvontaa ja digitukea vielä kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen asiointipiste suljetaan kokonaan.

Asiointipisteen korvaa palveluvalikoimaltaan suppeampi Espoo-info, jossa annetaan neuvontaa ja opastusta sähköiseen asiointiin.

Espoo-info avataan kauppakeskus Entressen kolmannessa kerroksessa, kaupunginarkiston ja kirjaamon aulatilassa 1. elokuuta 2022.

Espoon keskuksen asiointipisteen sulkeminen ja Espoo-infon avaaminen on osa Espoon asiointipalvelujen muutosta.

Kolme kuudesta Espoon kaupungin asiointipisteestä sulkeutuu vuoden 2022 aikana ja tilalle tulee toisentyyppistä palvelua.

– Muutoksen taustalla on erityisesti palvelujen digitalisoituminen, sillä monet kassapalveluja vaatineet asiat hoituvat nykyisin sähköisesti. Espoo-infossa opastamme esimerkiksi, miten kaupungin laskuja voi maksaa, miten HSL-sovelluksen lataaminen ja lähiliikenteen lippujen ostaminen onnistuu, miten matkakortin saa ladattua ja miten tapahtumiin voi ostaa lippuja, kerrottiin Espoon kaupungin tiedotteessa.

– Kassa- ja myyntipalveluja ei Espoo-infossa siis ole, vaan tarjoamme digitukea eli neuvontaa ja opastusta sähköiseen asiointiin. Jatkossa kassa- ja myyntipalveluja saa Kalajärven, Leppävaaran ja Matinkylän asiointipisteistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.