Uusi valtuusto: Kivistön pysäköintitalo investointiohjelmaan

Kuvituskuva

Vantaan uuden kaupunginvaltuuston ensimmäisessä kokouksessa päätettiin lisätä Kivistön koulun alueen pysäköintitalo Vantaan vuoden 2021 investointiohjelmaan.

– Kaupunginvaltuusto päätti kaupunginhallituksen esityksen mukaisesti lisätä hankkeen kuluvan vuoden uudisrakentamisen investointiohjelmaan, jotta Kivistön koulun alueen rakentaminen saadaan käyntiin, tiedotti kaupungin kokouksen jälkeen.

Kivistön koulun alueelle on kaavoitettu asuintaloja varten yhteinen 260-paikkainen pysäköintitalo. Hanke ei ole tähän saakka ollut mukana kaupungin investointiohjelmassa, koska tavoitteena on ollut, että tonttien varaajat pystyvät ostamaan kaikki asuintontit ja toteuttamaan pysäköintilaitoksen.

– Alueen tontinmyynti on kuitenkin viivästynyt.

Vantaan valtuusto aloitti kautensa 23. elokuuta 2021. Vantaan kaupunginvaltuustossa on 67 valtuutettua, joista 31 on ensikertalaisia.

Valtuustopaikat jakautuvat seuraavasti: kokoomus 18 valtuustopaikkaa, SDP 16 paikkaa, perussuomalaiset 12 paikkaa, vihreät 9 paikkaa, vasemmistoliitto 4 paikkaa, kristillisdemokraatit 2 paikkaa, Liike Nyt 2 paikkaa ja RKP 2 paikkaa.

Kokouksessa toimitettiin useita vaaleja, muun muassa valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinnat sekä kaupunginhallituksen, sen konsernilautakunnan ja kaupungin lautakuntien jäsenten valinnat.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Antti Lindtman (sd.), ensimmäiseksi varapuheenjohtaksi Lauri Kaira (kok.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Erika Veltheim (ps.).

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valittiin Sari Multala (kok.), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Säde Tahvanainen (sd.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Mika Niikko (ps.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.