Uusi bussiterminaali avattiin Kivistössä

Näkymä Kivistössä keväällä 2020.

Kivistön uusi bussiterminaali on avattu maanantaina 27.11.2023.

Uusi terminaali sijaitsee kätevästi Kivistön juna-aseman Vantaankoskentien-uloskäynnin eteläpuolella, sen välittömässä läheisyydessä. Terminaalin yhteydessä sijaitsee myös kauppakeskus Kivis.

HSL:n mukaan Kivistön uusi bussiterminaali helpottaa siirtymistä lähijunasta bussiin ja päinvastoin. Kauppakeskuksen aukioloaikoina käytettävissä on myös odotustila, josta on suora näkymä bussiterminaaliin.

Uudessa terminaalissa on kuusi lähtölaituria sekä erillinen päätepysäkki juna-aseman sisäänkäynnin luona. Päätepysäkki on sijoitettu siten että sieltä on mahdollisimman lyhyt kävelyetäisyys junalaiturille.

– Helpon junayhteyden lisäksi uudesta terminaalista on lyhyt matka Keimolan pysäkeille Hämeenlinnanväylällä. Siten vaihtaminen lähijunien, paikallisbussien, kaukobussien ja Nurmijärven suunnan bussien (linjat 453, 455, 456, 457, 459 ja 465) välillä helpottuu, tiedotti HSL.

Uusi bussiterminaalin korvaa vanhat Kivistön aseman bussipysäkit aseman pohjoispuolella Syväkiventien luona. Vanhat pysäkit poistuvat pysyvästi käytöstä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.