Useat vantaalaiset mukana Suomen surkein kuski -ohjelmassa

Suomen Surkein Kuski, kausi 9, jakso 1, Merja ja Anja

Kahdeksan surkeaa kuskia apukuskeineen ovat jälleen valmiit ottamaan ajoaiheisista tehtävistä ja autoista mittaa, kun Suomen surkein kuski palaa uuden tuotantokauden merkeissä MTV3-kanavalle ja MTV Katsomoon.

Tv-sarjan uusi kausi käynnistyy sunnuntaina 28.4.2024

Suomen surkein kuski -ohjelmassa on tällä kertaa vahva vantaalaisedustus, sillä kaksi kuskia apukuskeineen ovat Vantaalta.

Vantaalainen Merja, 34, ilmoittautui itse mukaan kisaan ja yllätti 55-vuotiaan vantaalaisen Anja-äitinsä apukuskin pestillä.

– Merja tarvitsee mielestään rohkaisua autoilun uudelleen aloittamiseen, koska kaikki tuntuu vaikealta. Merjan edellisestä ajokerrasta on kulunut yli kymmenen vuotta, kerrotaan MTV:n tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Merja on nuorempana ajanut läheltä piti -hirvikolarin. Myös pelkkä ajatus mäkilähdöstä, moottoritielle liittymisestä ja peruuttamisesta saa hänet panikoimaan.

Suomen surkein kuski -tittelistä kisaa myös 54-vuotias vantaalainen Nina. Hänkin osallistui ohjelmaan oman tyttärensä kanssa. Apukuskina toimii vantaalainen Jenna, 32.

Vantaalaisia löytyy ohjelmasta enemmänkin, sillä kahden muun parivaljakon apukuskeista kaksi on Vantaalta.

Helsinkiläisen Sarin, 30, tukena ajamisessa on vantaalainen apukuski Pasi, 54. Helsinkiläinen Essi, 32, on puolestaan saanut apukuskikseen vantaalaisen Simon, 34.

Suomen Surkein Kuski, kausi 9, jakso 1, Nina ja Jenna

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.