Taksitilausten topkympissä neljä vantaalaista kohdetta

kuvituskuva

Taksitilauksia välittävän palvelun mukaan Vantaalla on useita suosittuja taksimatkojen määränpäitä.

Helsinki-Vantaan lentoasema oli taksitilausten kaikkein suosituin määränpää pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa vuonna 2023, paljastaa 02 Taksi Oy:n tilausdata.

Palvelussa 02 Taksi on mukana kaikkiaan 50 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Palvelu välittää taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta.

Vantaan lentoaseman jälkeen toiseksi suosituin taksitilausten määränpää pääkaupunkiseudulla vuonna 2023 oli Helsingin päärautatieasema ja kolmanneksi suosituin Haartmanin sairaala Helsingin Meilahdessa.

Tiedotteen mukaan neljänneksi suosituin määränpää oli Helsingin Pasilan asema ja Tripla, viidenneksi suosituin Vantaan Tikkurilan asema ja kuudenneksi suosituin Helsingin Länsiterminaali.

Pääkaupunkiseudun topkymppiin ylsivät Vantaalta myös 7. sijalla oleva Sokos Hotel Vantaa ja yhdeksäntenä oleva Peijaksen sairaala.

Koko Suomen tilastossa Vantaan lentoaseman jälkeen suosituimmat määränpäät olivat Turun Kupittaan asema ja Tampereen rautatieasema. Helsingin päärautieasema oli koko maan tilastossa neljänneksi suosituin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.