Nuori hae kesätöitä Vantaan kaupungilta – haku päättyy 28. helmikuuta

Hakuaika Vantaan kaupungin kesätyöpaikkoihin on alkanut. Vantaa tarjoaa viime vuoden tapaan kesätöitä lähes 450 nuorelle. Yleisimpiä kesätyökohteita ovat puistojen ja liikuntapaikkojen kunnossapito, nuorisopalvelut, kirjastot ja toimistot. Ammattiin opiskelevia nuoria palkataan eniten sosiaali- ja terveystoimen hoitotehtäviin.

Vantaan kaupunki vastaanottaa vuosittain kesätyöhakemuksia noin 10 000-12 000.

Työpaikkoja on tarjolla ensisijaisesti korkeakouluopiskelijoille, ammattiin opiskeleville nuorille, lukiolaisille ja 15 vuotta täyttäneille koululaisille. Koululaisten ja lukiolaisten työsuhteen kesto on yksi kuukausi. Ammattiin opiskelevilla kesätyöjakso on kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti kesä-elokuulle.

– Tiiviillä työelämäjaksolla Vantaan kaupunki pystyy tarjoamaan mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen mahdollisimman usealle. Koululaisten ja lukiolaisten työllistämisen tarkoituksena on saada nuoret kiinnostumaan kunta-alan ammateista, kertoo henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Lievonen.

Mikäli tehtävässä edellytetään 18-vuoden ikää, on siitä pääsääntöisesti mainittu työpaikkailmoituksessa.

Kaikki avoimet kesätyöpaikat ilmoitetaan www.tyonhaku.vantaa.fi -sivuilla, TE-palvelujen mol.fi-sivuilla sekä duunitori.fi ja monster.fi -sivuilla. Kesätöiden hakuaika päättyy 28. helmikuuta. Tehtäviin haetaan www.tyonhaku.vantaa.fi -sivuston kautta.

Vantaan kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuksia työkokemuksen kartuttamiseen ympäri vuoden. Oppilaitosyhteistyön myötä Vantaan kaupunki tarjoaa vuosittain työharjoittelupaikan usealle sadalle ammattiin opiskelevalle. Lisäksi opintojen ohella on mahdollisuus keikkatyöhön hoito- ja hoiva-alan tehtävissä Seure-henkilöstöpalveluyhtiön välityksellä.

Lähde: Vantaa.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.