Löydä ilmainen liikuntaharrastus Vantaalta – yli sata eri vaihtoehtoa

Vantaalla on paljon ilmaisia liikuntakerhoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Sporttia kaikille -kerhoihin ei tarvitse edes ilmoittautua, vaan voit tulla mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Riittää, kun tulet paikalle ja ilmoittaudut ohjaajalle.

Maksutonta liikuntaa kaiken ikäisille

Vantaalla on yli sata maksutonta liikuntakerhoa lapsille, nuorille ja aikuisille. Kiinnostavatko sinua pallopelit? Tule mukaan pelaamaan jalkapalloa, sulkapalloa, koripalloa, lentopalloa, futsalia tai sählyä! Haluaisitko tanssia balettia tai jumpata? Kokeiletko mieluummin eri lajeja? Monilajiliikunta voi olla sinua varten. Eri vaihtoehtoja pääset tutkimaan harrastushaku.fi:stä hakusanalla Sporttia kaikille.

Asutpa missä päin Vantaata tahansa ja tuletpa mistä päin maailmaa tahansa, Sporttia kaikille -hanke auttaa sinua löytämään liikuntaharrastuksen pariin. Hanke järjestää eri lajien harrastetunteja, vertaistoimintaa, tapahtumia, turnauksia, retkiä ja leirejä eri puolilla Vantaata. Tavoitteena on saattaa kaupungin ja seurojen liikuntapalvelut kaikkien ulottuville.

Ota tuttava mukaan

Sporttia kaikille -kerhoissa on helppo kokeilla eri lajeja. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, ja harrastamaan voi tulla vaikka oman vanhemman, sisaruksen tai kaverin kanssa. Ryhmiä on tarjolla kaiken ikäisille, mutta ikärajat ovat suuntaa-antavia ja niistä voidaan sopia. Kerhot kokoontuvat eri koulujen liikuntatiloissa, nuorisotaloilla ja urheiluhalleilla, säiden salliessa pallopelejä pelataan myös ulkona.

Tarjolla myös edullisia uimakouluja

Hanke järjestää myös edullisia uimakouluja uimataidottomille lapsille ja aikuisille sekä maksuttomia uintikursseja uimataitoisille yhteistyössä uintiseurojen kanssa. Uimakouluihin ja -kursseille voi ilmoittautua osoitteissa simmiswanda.fi/kurssit/sporttiakaikille ja vanders.fi/sporttia-kaikille.