Badding 70 -konsertti Lumossa 5.11. hyvää tekemässä

Lions Club Vantaa/Komeetat järjestää perinteisen hyvätekeväisyyskonsertin sunnuntaina 5.11.2017 klo 15.00 Korson Luomo-talossa. Konsertin teemana on Rauli Badding Somerjoki ja konsertti on tribuutti hänen musiikilleen. Esiintyjinä ovat Vesa Haaja, Heikki Hela, Jani Forsman ja Suvi Karjula. Luvassa on monipuolinen kattaus musiikkia ja erityyppisiä laulajia, joilla muutamalla on tuore kokemus Baddingistä. Heikki Hela ja Jani Forsman olivat nimittäin eri-ikäisen Baddingin rooleissa Somerolla esitetyssä juhlavuoden musiikkinäytelmässä.

Rauli Badding Somerjoki syntyi 30.8.1947, joten hän olisi täyttänyt tänä vuonna 70 vuotta. Hänet tunnetaan varmaan parhaiten rokkilaulajana, mutta häneltä luonnistuivat myös tangot, humpat, underground ja lastenlaulut. Baddingin suurimpia hittejä olivat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Bensaa suonissa, Ikkuna prinsessa, Tähdet, tähdet ja Laivat.

Badding 70 –konsertin tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen lasten, nuorten, vanhusten ja muiden tarvitsevien auttamiseksi.

Liput 34€ ennakkoon valokuvaamo Studio Ruususta.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.