Vallaton Yö 7.9. täyttää Koivukylän musiikilla ja yhdessäololla

Koivukylän Vallatonta Yötä vietetään perjantaina 7.9. klo 17–22, ja tänäkin vuonna tarjolla on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Tule kuuntelemaan ajankohtaisia artisteja Noizy-lavalle, keskustelemaan alueen kehittämisestä ja nauttimaan kyläjuhlan tunnelmasta.

Koivukylään muodostuu Koivutorilta Havukosken nuorisotalolle ulottuva kulttuuriraitti, jonka varrelle mahtuu niin katutaidetta, musiikkia, urheilua, työpajoja, soppatarjoilua kuin järjestöjen telttojakin. Jo vuodesta 1992 lähtien järjestetty Koivukylän Vallaton Yö tarjoaakin jälleen ohjelmaa ja toimintaa kaikenikäisille.

Havukosken nuorisotalolla järjestetään illan aikana ohjelmaa sekä toiminnallisia aktiviteettejä. Call Out Workshop Jam -työpajalla pääsee tutustumaan katutanssin saloihin. Nuorisotalolle avataan illaksi pop-up-kahvila ja kulttuuriraitin Noizy-lavalla esiintyvät Atomirotta, SOFA, Jan Taagi sekä tubettaja Hassan Maikal.

Koivukylän Vallattoman Yön yhteydessä järjestetään myös Alueen päivä -tapahtuma, jolloin paikalla on kaupungin suunnittelijoita ja työntekijöitä. Keväällä Länsimäessä ensimmäistä kertaa kyläjuhlan yhteydessä järjestetty Alueen päivä saa siis nyt jatkoa.

Tule keskustelemaan Koivukylän alueen kehittämisestä, asukastilojen toiminnasta ja kyselemään kansalaistoiminnan avustuksista. Kaupungin teltalta löydät myös Menokaveri-infopisteen, infoa Tsempataan yhdessä -työllisyyshankkeesta sekä Koivukylän tarinatyöpajan. Koivukylän palvelutori pitää ovensa auki klo 17-20, jolloin tarjolla on neuvontaa suomen lisäksi venäjän, darin, farsin ja pastun kielillä. Lisäksi asukastila Kafnetissa järjestetään klo 17.30 paneelikeskustelu Koivukylä kehittyy. Paneeli tulkataan tarvittaessa englanniksi ja venäjäksi.

Lisää tietoa ja tapahtuman tarkemmat aikataulut löydät tapahtuman verkkosivuilta tai Facebook-tapahtumasta. Seuraa Vallatonta Yötä myös Instagramissa.

Kysy, ideoi ja keskustele kaupungin työntekijöiden kanssa – vaikuta Vantaaseen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.