Lumityrskykään ei pysäyttänyt menoa Hakunilan lumipäivillä

Lasten Lumipäivät -kiertue valtasi torstaina ja perjantaina Vantaan Hakunilan urheilupuiston. Suomea riepotelleet myrskytuulet ja sankat lumisateet osuivat tapahtuman kanssa päällekkäin, mutta tapahtuman järjestelyistä vastannut Vantaan Hiihtoseura ei antanut myrskyn lannistaa.

”Myrsky toi paljon haasteita, koska kyseessä on ulkoilmatapahtuma. Meillä oli onneksi loistava tiimi ideoimassa, miten asiat saadaan järjestettyä myös siinä säässä. Kaikki sujui lopulta superhyvin”, Vantaan tapahtuman vastuuhenkilö Laura Liikanen Vantaan Hiihtoseurasta kertoo.

Paikallisten alakoulujen oppilaat vierailivat torstaina ja perjantaina tapahtuma-alueella ja lisäksi torstai-iltana oli kaikille avoin perhetapahtuma. Järjestelyiden lisäksi yksi myrskyn tuoma haaste oli lämpimänä pysyminen.

”Keksimme yhdessä erilaisia jumppia lämpimänä pysymiseen. Kylmä tulee silloin, kun seisotaan vain paikallaan. Esimerkiksi ampumahiihdon ekoasepisteellä ja sammakkoheittopisteellä tehtiin välikyykkyjä, niin kylmä ei päässyt yllättämään”, Liikanen kertoo.

Lasten Lumipäiviin osallistuivat myös Sotungin lukion opiskelijat. He olivat mukana ohjaamassa koululaisia. Opiskelijoiden oli tarkoitus olla mukana vain koululaisten päivätapahtumissa, mutta osa opiskelijoista innostui niin paljon, että he tulivat myös illaksi mukaan.

”Hienointa oli kuulemma nähdä, kuinka onnellisiksi lapset tulivat lumessa liikkumisesta”, Liikanen hymyilee.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.