”Dino-Don” Jurassic Parkista Heurekassa

Heurekan aikuisten illan pääosassa ovat dinosaurukset, ystävyys sekä rakkaus. Paikalla on Jurassic Park -elokuvan dinosaurusasiantuntijana toiminut Don Lessem, jonka kunniaksi on jopa nimetty argentiinalainen Lessemsaurus. Heurekassa juuri avautunut Jättimäiset dinosaurukset -näyttely on tuotettu yhteistyössä Lessemin perustaman yhdysvaltalaisen Exhibits Rexin kanssa.

Ystävänpäiväviikolla järjestettävässä tapahtumassa pääsee ihailemaan jättimäisiä dinosauruksia yömyöhään saakka sekä tekemään hyvää pienille, harmaille aivosoluille perjantaina 15.2.2019 kello 19.00-24.00.

Tarjolla suuria sauruksia ja aivojen kutittelua sekä paljon erityisohjelmaa. Helmikuun alussa avautunut Jättimäiset dinosaurukset -näyttely sisältää dinosaurusrobotteja, luurankojen kopioita sekä fossiileja. Aivot narikasta! -näyttelyssä pääsee rentoutumaan, soittamaan bändissä tai vaikka tanssimaan kaikkien aikojen tunnetuimpia hittitansseja yhdessä ystävien kanssa.

Aikuisten illassa ”Dino-Doniksi” kutsuttu Lessem esittelee dinosauruksia ja kävijöillä on mahdollisuus keskustella hänen kanssaan. Illan aikana biologi Maija Karala luennoi dinosaurusten perhe- ja rakkauselämästä sekä psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen aiheesta Rakkautta vai ystävyyttä. Kirjailija ja toimittaja Tuukka Hämäläinen kertoo Jurassic Park -elokuvan suhteesta tieteeseen ja paleontologi Mikko Haaramo puhuu aiheesta Evoluutio – maailman suurin (seksi)peli.

Työpajoissa tarjolla ystävyysnauhojen punontaa ja runosilmukointia. Tapahtumatorilla nähdään vatsastapuhuja Sari Aallon erityisesitys. Rakkauden anatomia -laboratoriossa on elinten tunnistuspolku. Lisäksi päästään valmistamaan vietteleviä tuoksuja sekä seuraamaan Gagun suklaanveistonäytöstä. Planetaariossa nähdään huikea Törmäyskurssilla!-elokuva, jota katsoessa voi pohtia asteroidien ja komeettojen merkitystä planeetallamme olevalle elämälle.

Kaikki Heurekan näyttelyt ja ravintola ovat avoinna koko illan ajan. Koko Heureka on anniskelualuetta, planetaariota ja auditoriota lukuunottamatta. Tapahtuma on K18. Liput tapahtumaan 15 € verkkokaupasta. Heureka Club -kortilla liput 10 €.

Aikuisten ilta: Dinosaurukset 15.2.2019 kello 19.00-24.00.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.