Vantaa-mitali Minttiravintolat Oy:lle

Kuvituskuva

Vantaa-mitali vuoden 2021 osalta on annettu Minttiravintolat Oy:lle.

Vantaa-mitali on perinteikäs tunnustus, jolla Vantaan kaupunki osoittaa kunnioitusta menestyksekkäästä työstä ja Vantaan elinvoimaisuuden kehittämisestä.

Mitali on lyötetty Vantaan kaupungiksi tulon kunniaksi vuonna 1974, ja sen on suunnitellut kuvanveistäjä Heikki Häiväoja.

Kaupungin tiedotteen mukaan Minttiravintoloihin kuuluu viisi ravintolaa eri puolilla Vantaata: Pub Old Story, Ravintola Oklahoma, Cafe Kuusijärvi, Ravintola Zilla ja Ravintola Tammisto. Myös äskettäin avautunut teatterikahvila Cafe Silkki sekä tilausleipomo YUMia Bakery ovat osa yritystä.

Oman liiketoimintansa kehittämisen lisäksi Minttiravintolat on osallistunut koko Vantaan ruokakulttuurin ja sen tunnettuuden edistämiseen. Yritys tarjoaa myös tilausliikenne-, ohjelma- ja matkanjärjestäjäpalveluja.

– Palkinto myönnettiin tunnustuksena yrityksen määrätietoisesta kasvusta ja innovatiivisuudesta sekä aktiivisesta kehittämisestä ja yhteistyöstä. Vahvasti vantaalaisen identiteetin omaava yritys on myös toiminut oman alansa äänitorvena koronapandemian keskellä, perusteli kaupunki valintaansa.

Vantaa-mitali luovutettiin Vantaan elinkeinopäivässä 23. marraskuuta 2021.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.