Tässä on tämän kesän urheilukirja no 1

”EM-kisoja ei tänä kesänä pelata, mutta futiksen maailmaan pääsee tänäkin kesänä Riven kirjan lukemalla”

Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia on kesän urheilukirja

Kun luokanopettaja Markku Kanerva otti ohjat Suomen jalkapallomaajoukkueesta, harva uskoi menestykseen. Jari Litmasen ja Sami Hyypiän aika oli ohi, ja suomalainen jalkapallo oli hukassa. Kanerva johdatti ensimmäistä kertaa historiassa Suomen maajoukkueen jalkapallon EM-lopputurnaukseen – nuorten maajoukkueen Kanerva luotsasi sinne jo vuonna 2009.

Kolmeen otteeseen Vuoden Valmentajaksi valittu Markku Kanerva on enemmän kuin jalkapallovalmentaja. Hän on omaperäinen ajattelija ja uuden kulttuurin rakentaja.

Legendaarinen jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen otti tehtäväkseen selvittää Markku Kanervan salaisuuden. Suhonen seurasi Kanervan työtä puolen vuoden ajan harjoituksissa ja otteluissa Suomessa ja ulkomailla sekä haastatteli häntä ja hänen lähipiiriään syvällisesti ja moniulotteisesti. Tuloksena on Alpo Suhosen ja tunnetun urheilutoimittajan, kirjailija Risto Pakarisen kirjoittama viisas ja viihdyttävä menestysteos, joka vie stadilaisen lukijan aikamatkalle 70-80 -lukujen pöllyäviltä hiekkakentiltä viime vuoden historialliseen arvokisapaikkaan.

Kustantaja: Into Kustannus Oy