Kruunuvuorenrannan liikuntapuiston rakentaminen alkoi

Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto. Kuva: LOCI maisema-arkkitehdit Oy.

Kruunuvuorenranta saa ulkokuntoilulaitteita, monitoimiareenan ja lasten leikkiaitauksen.

Liikuntapuiston rakentaminen Kruunuvuorenrannassa Koirasaarentien, Kaivossepänkujan, Hopeakaivoksentien ja Kaivoskallion rajaamalla vanhalla öljysatama-alueella on käynnistynyt. Urakan on määrä valmistua viimeistään marraskuussa 2023, tiedotti Helsingin kaupunki.

Valmistuttuaan Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto jakautuu leikkialueisiin ja lähiliikunta-alueisiin sekä juniorijalkapallokenttään.

Lähiliikuntapaikalle tulee erilaisia kiipeily- ja tasapainoiluvälineitä, skuuttikumpuja sekä koripalloon ja sählyyn sopiva monitoimiareena.

Liikuntapuiston pohjoisosaan rakennetaan ulkokuntoilupaikka sekä myöhemmässä vaiheessa täysimittainen, kivituhkapintainen petankkikenttä. Alueella on tilavaraus myös kolmelle padelkentälle.

Liikuntapuistoon tulee Kruunuvuorenrannan ensimmäinen julkinen kaupungin leikkipaikka. Leikkipaikalla on pienille lapsille aidattu leikkialue.

Alueen eteläpuolelle, Kaivoshuvilankujan katualueelle, rakennetaan pysäköintialue puiston käyttäjien ja viereisen päiväkodin tarpeisiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.