Vantaalla jumpataan virtuaalisesti

Vantaan kaupunki on aloittanut 3. marraskuuta lähtien perinteisten jumppatuntien lisäksi myös virtuaalijumpat.

Jumppaa järjestetään tiistaisin ja torstaisin, kaksi erilaista tuntia peräkkäin. Jumpat ovat jatkoa viime keväälle, jolloin Vantaan kaupunki tarjosi poikkeustilan aikana päivittäisiä virtuaalijumppia FressiTV:ssä.

Virtuaalijumpat saivat keväällä suuren suosion, ja parhaimmillaan yhdessä lähetyksessä oli mukana jopa tuhat jumppaajaa.

Nyt kaupunki toteuttaa lähetykset itse alusta asti.
– Asiakkaat ovat toivoneet viime kevään jäljiltä virtuaalijumpille jatkoa ja nyt vastaamme tähän toiveeseen. Katsotaan millaisen suosion jumpat saavat, jotta voidaan arvioida, millaisella volyymilla näitä tehdään tulevaisuudessa, kertoo liikuntapäällikkö Anton Ahonen tiedotteessa.

Kuten viime keväänä, myös nyt jumpat on suunnattu ikääntyneelle väestölle. Tarjolla on viikoittain tuolijumppaa ja erisisältöistä seniorijumppaa sekä kehonhuoltoa. Virtuaalijumppien vetäjinä toimivat Vantaan kaupungin liikunnanohjaajat.
Striimattuun jumppaan osallistumiseksi tarvitaan laite, jossa on internetyhteys. Kirjautumista ei vaadita, vaan virtuaalijumppa on saatavilla suoraan Vantaan kaupungin verkkosivuilta.