Juontaja Hanna Sumari: Paras sijoitus rahalle on oma terveys ja syvällinen hyvinvointi

TV-toimittaja Hanna Sumari aloitti Fustran, kun selkä oli aina kipeä ja niska- ja hartiaseutu oli yhtenään jumissa.

TV-toimittaja Hanna Sumari aloitti Fustran, kun selkä oli aina kipeä ja niska- ja hartiaseutu oli yhtenään jumissa. Lisäksi molemmissa käsissä oli jännetupintulehdus. Kolmen harjoituskerran jälkeen hävisivät jännetupintulehdukset ja pian kaikki muutkin vaivat olivat historiaa. Päänsäryt hävisivät kokonaan ja säännölliset migreenikohtaukset katosivat uudistuneen ja ryhdikkään olemuksen myötä. Myös paino putosi ja kehon koostumus parani Fustran myötä.

– Fustra on elinvoimani ja hyvinvoitini lähde, Sumari kertoo.

Fustra on harjoitusmetodi, jossa käytetään hyväksi luontaisia liikeratoja. Isossa osassa ovat syvät keskivartalon lihakset, harjoittelu lisää myös liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Fustraa voivat harrastaa kaikki sohvaperunasta kilpaurheilijoihin saakka. Ohjattu Fustra Niska & Selkä – ohjelmalla tehty lihaskuntoharjoittelu on ainoa Suomessa oleva ohjelma, jonka vaikutus niska ja hartiaseudun kiputiloihin on tutkitusti todistettu. (UKK-instituutti)

– Pidän Fustrasta, koska sillä saa oikeasti tuloksia ja siinä kehittyy koko ajan. Kehoa avaavat harjoitukset tulevat välillä kovaan tarpeeseen, kun istun kirjoittamassa nykyään niin paljon, suosittua blogia kirjoittava Hanna kertoo.

– Silti suurimman nautinnon saan kaikkein rankimmista Fustra-treeneistä. Ja parasta on se, että tiedän treenin olevan turvallista, koska treenaus on ohjattua ja ohjaajat ovat huolellisen koulutuksen saaneita osaajia. Paras sijoitus rahalle on oma terveys ja syvällinen hyvinvointi. Koska jos ne ovat rempallaan, mistään ei voi täysillä nauttia ja työn tekemisestä ja elämästä yleensäkin tulee haastavaa. Monet valittavat kaikenlaisia kipuja, mutta eivät ole valmiita tekemään itse asioille mitään. Mieluummin mennään lääkäriin tai apteekkiin, kuitenkin liikunnasta saa avun lisäksi hyvän mielen, Sumari jatkaa.

Tämän päivän voimakas haaste on jatkuva tietokoneiden ja älylaitteiden käyttö sekä istumatyö. Fustrassa haetaan lihastasapainoa ja hyvää ryhtiä. Kun keskivartalo on vahva ja ryhti hyvä vaivat hellittävät.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.