Showstopperiksi Aston Martin Valkyrie -hyperauto

Aston Martin Valkyrie -hyperauto on julistettu Michelin Supercar Paddock  -festivaalin Showstopperiksi tämän vuoden Goodwood Festival of Speed ​​-tapahtumassa Länsi Sussexissa, Englannissa. Michelin Supercar Paddock Showstopper -palkinto annettiin Darren Turnerille, Marek Reichmanille ja Aston Martin Valkyrie -tiimille. Tuomareina toimivat Jodie Kidd, legendaarinen suunnittelija Frank Stephenson, Mr. JWW ja DriveTriben Mike Fernie.

Tuomarit, jotka nostavat ennenkaikkea muodon kaiken yläpuolella, olivat vaikuttuneita hyperauton moitteettomasta soveltuvuudesta tieliikenteeseen sekä sen silmiinpistävästä aerodynaamisesta suunnittelusta ja hämmästyttävästä suorituskyvystä. Aston Martin Valkyrie teki maailmanlaajuisen dynaamisen debyyttinsä Goodwood Festival of Speed ​​-tapahtumassa ja se on ensimmäinen hyperauto, jonka legendaarinen brittiläinen merkki on koskaan tuottanut. Auton nimi herättää tarkoituksellisesti kuvia tuonpuoleisesta voimasta, ja sen suorituskyky vastaa tätä mielikuvaa. Siinä on valtava 6,5 ​​litran V12 -hybridimoottori, joka pystyy tuottamaan 1160 hevosvoimaa poikkeuksellisen kevyessä autossa – sen 100% hiilikuitualusta ja runko painavat vain hieman yli 1000 kiloa – mikä auttaa sitä saavuttamaan paremman tehon suhteessa painoon kuin 1: 1.

Hyperauto ottaa suunnittelussa ja teknisissä ratkaisuissa vihjeet Formula 1 -kilpailusta yhteistyössä Red Bull Racingin legendaarisen suunnittelugurun Adrian Neweyn kanssa. Aerodynamiikka auton ympärillä on suunniteltu antamaan F1 -tason suorituskyky, downforce ja käsiteltävyys. Valkyrie pystyy saavuttamaan nopeuden 0-100 km/h 2,5 sekunnissa, ja sen huippunopeus on hämmästyttävä yli 402 km/h.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.