Peter James kirjoitti koukuttavan kauhutarinan kuolemattomuuden etsinnästä

70

Peter James
PAHAN OMA

Nuori Fabian kuolee auto-onnettomuudessa. Hän ei kuitenkaan ole vielä valmis lähtemään. Jotain on jäänyt kesken. Fabianin äiti Alex on lohduton. Yksinäisessä talossa kaikki muistuttaa hänen ainoasta lapsestaan. Yhä useammin tuntuu siltä, että Fabian on läsnä. Alex kääntyy tuskassaan meedion puoleen. Tämä kuitenkin keskeyttää istunnon pelästyneenä, muttei suostu kertomaan, mikä sai hänet kauhun valtaan. Fabianin läsnäolo alkaa saada yhä kauhistuttavampia ilmenemismuotoja. Epätoivoinen Alex alkaa tutkia menneisyyttä ja joutuu huomaamaan, ettei tuntenut poikaansa niin hyvin kuin luuli. Sitä mukaa kun menneisyyden salaisuudet avautuvat, kasvaa myös Fabianin hengen valta. Alex ymmärtää, että pelastaakseen itsensä hänen on vapauduttava siitä hinnalla millä hyvänsä.

”Britannian vastine Stephen Kingille ja Michael Crichtonille” – Sunday Express

Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista dekkaristeista, jonka kirjoja on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Peter Jamesin teokset ovat olleet jatkuvasti Britannian bestsellerlistojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 37 kielelle.
Peter Jamesille on myönnetty lukuisia palkintoja, mm. Best Crime Writer of the Year, Prix Polar International, Prix Cœur Noir ja People’s Bestseller Dagger for Crime Novel of the Year.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.