Öljy ja bisnespohatta T. Boone Peckensin valtava maatila Texasissa

Mesa Vista Ranch
T. Boone Pickens keräsi omaisuutensa konseptilla, jonka hän keksi poikasena lehdenjakajana. Hän laajensi jakelureittiään 28 asiakkaasta 158 asiakkaaseen ostamalla muiden jakelupoikien reittejä. Samaa laajentamisen kaavaa hän sovelsi kasvattessaan öljy- ja maakaasuliiketoimintaansa joka tuotti hänelle 950 miljoonan dollarin nettovarallisuuden joka saavutettiin hänen kuollessaan vuonna 2019 91-vuotiaana. Vuonna 2017, kun hän alkoi myydä omaisuuttaan, hän laittoi rakkaan Mesa Vista Ranchin myyntiin 250 miljoonalla dollarilla. 26 000 hehtaarin maatila on nyt kaupan ja hinta on laskenut huomattavasti 170 miljoonaan dollariin.

Monien vuosien ajan Pickens pyrki tekemään Texasin karjatilastaan ​​yhden maailman arvokkaimmista kiinteistöistä. Öljymies ja uraauurtava yritysten valtaaja aloitti Mesa Vista maatilan muokkauksen vuonna 1971 rakennuttaen 560 neliön kodin perheelleen, 1100 neliön järvitalon, 3000 neliön mökin, kappelin, pubin, kiitoradan lentokoneelle ja hangaarin, golfkentän, tenniskenttiä ja jopa Oklahoman synnyinkotia jäljittelevän valkorunkoisen talon, jossa hän aikanaan varttui. Rakennuksissa on maaseutumainen mutta nykyaikainen tunnelma, jossa Pickensin suosikkiväri oranssin näkyy usein sävyin, mikä välittyy lämpimänä lasi-, kivi- ja puusisustuksissa. Koirien ystäviä varmasti ilahduttaa, että 40 koiralle mahtuvassa palatsimaisessa kivikennelissä on myös eläinlääkärilaboratorio ja suuri kuntoilutila koirille.

Pickensin pehmeää puolta edustaa rakkaus luontoon. Hän varmisti, että villieläimillä on runsaasti vettä kaivamalla alueelle noin 20 lampea sekä ruopaten olemassa olevia sekä laajentamalla riistan kastelujärjestelmiä laajalti. Hän toi tuhansia tonneja lisää maisemointimateriaalia lisätäkseen maiseman rehevyyttä ja luodakseen suojaa villieläimille. Hän teki karjatilasta paitsi poikkeuksellisen ihmisten pakopaikan, ottaen huomioon myös kaiken muun elollisen hyvinvoinnin.

Kukin rakennus on etäällä toisistaan, mikä tarjoaa paljon yksityisyyttä kullekin niistä. Kuvittele, että sinulla on niin paljon maata, että sinun täytyy ajaa omalla maallasi 20 kilometriä päästäksesi mökiltä kotiin tai 5 kilometriä yksityiseen suihkuvenesatamaan. Kaikki karjatilalla on huolellisesti harkittua, jopa lentokentällä on lentohallin yläpuolella kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto lentäjille. Maatilalla on kaikkea; mm. tilan omassa kivisessä kappelissa vihittiin T. Boone ja hänen viides vaimonsa. Kuollessaan hän oli kerännyt 950 miljoonan dollarin omaisuuden ja hänellä oli viisi lasta.

Lisää luksusasuntoja välittää  TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.