Monipuolinen Brian Tichenor loihtii toimivia kokonaisuuksia

Kuvat: Compass

Beverly Hillsissä asuva arkkitehti Brian Tichenor on monien kykyjen mies, joka on laajalti tunnustettu omintakeisista, taitavista rakennussuunnitelmista, jotka yhdistävät suuria asuntoja ja niitä ympäröiviä maisemia. UCLA:sta valmistunut Tichenor on kilpailevan Etelä-Kalifornian yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan jäsen. Hänen merkittävimpiin projekteihinsa kuuluvat uudet LA Times Headquarters ja Nantworks, DNA-sekvensointi- ja T&K-laboratorioiden kampus regeneroiduilla öljykentillä Baldwin Hillsin pohjoisosassa, jotka käyttävät metaanin talteenottoa, aurinkoinfrastruktuuria ja yhteistuotantoa energiaomavaraisuuden saavuttamiseksi.

Taidemaailmassa Tichenorin värikkäät vesivärimaalaukset löytyvät monien taiteenkeräilijöiden kodeista. Brian on suunitellut yli 100 puutarhaa eri puolilla maailmaa. Vaimonsa arkkitehti Raun Thorpin kanssa hän on kirjoittanut Vendome Pressin vuonna 2017 julkaiseman Outside In teoksen: The Houses and Gardens of Tichenor & Thorpin.

Tichenorin harkiten suunnittelema neljän hehtaarin tila Alamossa on listattu myyntiin 17,75 miljoonalla dollarilla. Lark Ridge Estatena tunnettu kiinteistö täyttää kaikki Tichenorin tavaramerkin tunnusmerkit alkaen maisemoinnista, jossa on välimerellisiä puutarhoja, leijonanpään muotoinen suihkulähde jonka materiaali on Emperador-tummaa marmoria, tumma kipsiallas ja kahdeksankulmion muotoinen kylpylä, joita täydentävät kiinteistön upeat näkymät Diablo-vuorelle ja ympäröivään laaksoon.


Tontilla on kolme yksityisten porttien takana suojassa olevaa taloa. 900 neliön päärakennuksessa on kuusi makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Kaksikerroksisessa kartanossa on klassinen välimerellinen punainen tiilikatto. Rakennus on suunniteltu sisä-ulko-asumiseen, pohjaratkaisu tarjoaa suurenmoisia viihdyttäviä tiloja, rentoja oleskelutiloja, olohuoneita, yksityisiä makuuhuoneita, valtavia vaatehuoneita, kylpylämäisiä kylpyhuoneita, kaksi toimistotilaa, kuntosalin, ja mediahuoneen. Ranskalaiset ovet, italialaisten käsityöläisten venetsialaisen kullan runsas käyttö, antiikkitakat, vuorikristallikruunut ja räätälöidyt onyksi- ja marmoritasot luovat dekadenttia ylellisyyttä.

Jokainen huone on ainutlaatuinen, ja niissä on todella upeat seinäpäällysteet, mukaan lukien pergamentti ja kultalehtiset tapetit toimistossa, venetsialaiset kipsiseinät helmiäisin päämakuuhuoneessa, käsinmaalatut ruohokankaasta tehdyt seinät perhehuoneessa ja takka NewYorkin Plaza Hotellista. Mielen kodinkoneet, huippuluokan AV- ja turvajärjestelmät, moottoroidut kaihtimet ja tietokoneistettu valaistusjärjestelmä tarjoavat äärimmäistä huipputeknologiaa.


90 neliön vaunuvaja tarjoaa yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen vieraskodin, jossa on täysin varustettu keittiö ja pesutupa yhdeksän auton autotallin päällä. 70 neliön tennistalo tarjoaa samanlaisen yhden makuuhuoneen ja yhden kylpyhuoneen pohjaratkaisun, jossa on minikeittiö. Tennistalosta avautuu täysikokoinen valaistu tenniskenttä, jossa on koripallokehä ja taso rentoutumiseen kaksipuolisella takalla. Ulkokeittiö ja baari, tilavat oleskelutilat uima-altaan äärellä ja lomakeskusten inspiroimat mukavuudet hurmaavat varmasti vaativimmatkin vieraat.

Alamo sijaitsee 45 kilometriä San Franciscosta etelään, ja se on esikaupunkiyhteisö, joka tunnetaan lämpimästä tunnelmastaan ​​ja rennosta ilmapiiristä. Se on riittävän lähellä San Franciscoa ja Piilaaksoa tarjoten mukavan työmatkan, mutta se on silti erillään kaupungin hälinästä. Lark Ridge Estate sijaitsee aivan Iron Horse Regional -polun yläpuolella, joka on kävelijöiden, juoksijoiden ja pyöräilijöiden rakastama. Lukuisat puistot ja erämaa-alueet ympäröivät yhteisöä. Julkkiksia, jotka kutsuvat Alamoa kodikseen, ovat olympiakultamitalisti Kristi Yamaguchi, MLB:n ennätystentekijä Mark McGwire ja Oakland Raidersin omistaja Marc Davis.

Lisää luksusasumuksia välittää TopTenRealEstateDeals.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.