Johnny Deppin Los Angelesin kattohuoneistojen kokoelma

Johnny Depp, joka tunnetaan hieman synkkänä, omalaatuisena näyttelijänä, on seurannut omia vaistojaan valitessaan roolejaan elokuvissa aina ​​elokuvasta Painajainen Elm Streetillä lähtien. Floridan lukiosta 15-vuotiaana tiputettuna soitti hän useissa autotallibändeissä ja meni varhain naimisiin. Kun hän ja hänen uusi vaimonsa matkustivat Los Angelesiin, tapasi hän sattumalta Nicolas Cagen, joka kehotti häntä ryhtymään näyttelijäksi. Tämä johti hänen ensimmäiseen elokuvarooliinsa ja nopeaan menestykseen Edward Scissorhands-, Sleepy Hollow- ja The Pirates of the Caribbean – elokuvissa. Sitten hän siirtyi vakavampiin osiin, joissa hän esitti huume- ja gangsteririkollisia elokuvissa Blow, Public Enemies ja Black Mass.

Häntä on pidetty yhtenä Hollywoodin parhaista näyttelijöistä ja lipputulojen magneettina joka on palkittu  Golden Globe- ja Screen Actors’ Guild Awards -palkinnoilla. Depp on päässyt otsikoihin elokuvistaan, rakkauselämästään ja mielenkiintoisista kiinteistöistään, joihin kuuluu mm. saari Bahamalla. Hän on ollut kihloissa Sherilyn Fennin, Jennifer Greyn, Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa ja Deppillä oli myös pitkä suhde ranskalaisen laulaja-näyttelijä Vanessa Paradisin kanssa. Paradis-vuosinaan hän osti koko ranskalaisen kylän, joka oli äskettäin markkinoilla 55,5 miljoonalla dollarilla. Erottuaan Vanessasta meni hän naimisiin Amber Heardin kanssa vuonna 2015, mutta ero koitti vain vuotta myöhemmin. Heardin kanssa tehdyn 7 miljoonan dollarin avioeroratkaisun jälkeen, jota puidaan edelleen oikeudessa laitettiin Deppin ainutlaatuinen kattohuoneistokokoelma Los Angelesin keskustassa myyntiin.

Depp osti viisi monikerroksista, vierekkäin sijaitsevaa kattohuoneistoa vuosien aikana sen jälkeen, kun rakennus oli kunnostettu vuonna 2007. Jokainen asunnoista on sisustettu todella ainutlaatuisella tavalla ja hän ei koskaan kuitenkaan asunut yhdessäkään pitempää aikaa muuta kuin piipahdellen. Hän lainasi asuntojaan sukulaistensa käyttöön. Ryhmään kuuluu viisi asuntoa, joista neljässä on kaksi makuuhuonetta ja yhdessä on yksi. Neliöitä on yhteensä 1070.

13-kerroksisen Eastern Columbia – nimisen rakennuksen suunnitteli Claud Beelman vuonna 1930 ja sitä pidetään yhtenä kaupungin parhaista art deco arkkitehtuuria edustavista taloista. Johnny myi kattohuoneistot vuonna 2017 yhteensä lähes 10,9 miljoonalla dollarilla.

Lisää luksusasuntoja ja taloja välittää TopTenRealEstateDeals

Kuvat: James Lang, Berlyn Photography for Partners Trust

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.