Helen Mirrenin ja Taylor Hackfordin koti

Kuvat: Marc Angeles

Helen Mirren asuu nykyään suurimman osan vuotta Nevadan eristäytyneessä Tahoe järven Nevadan puoleisessa kodissaan, jossa hän joutui jokin aika sitten häätämään mustakarhun puutarhastaan. Mirren ja hänen ohjaajamiehensä Taylor Hackford ovat päättäneet joko myydä tai vuokrata Hollywoodin kukkuloilla olevan kotinsa joka on ollut heillä viimeiset 30 vuotta. Talosta luopuminen on vaikeaa. Myyntihinta on 18.5 miljoonaa dollaria ja vuokra on 45.000 dollaria kuukaudessa.

Lontoossa syntyneellä MIrrenillä on ollut loistava ura josta on saavuttanut Triple Crown of Acting-statuksen, hänet on palkittu kolmesti sekä Yhdysvalloissa että Britanniassa Oscar, Emmy ja Tony-palkinnoilla. Oscarin hän sai parhaasta näyttelijäsuorituksesta filmissä The Queen jossa hän näytteli Kuningatar Elisabeth toista. Taylor puolestaan voitti oman Oscarinsa lyhytyfilmistä Teenage Father ja hän on ohjannut myös filmit An Officer and a Gentleman ja Against All Odds. Vuonna 2003 Mirren sai Damen arvon kuningatar Elisabethiltä näyttelijän urastaan joka ulottuu aina siihen saakka kun hän oli 20-vuotias jolloin hän tähditti YK:n kansallisen nuorten teatterin tuottamaa näytelmää Cleopatra. Mirrenistä tuli Yhdysvaltojen kansalainen vuonna 2017 ja hän osallistui ensimmäisen kerran vaaleihin vuonna 2020.

Hollywoodin kukkuloilla kahden ja puolen hehtaarin alalla sijaitseva koti rakennettiin filmikaupungin alkuvaiheissa vuonna 1911. Talossa on neliöitä 950 ja siinä on yhdeksän makuuhuonetta ja yksitoista kylpyhuonetta. Naapurusto on Hollywoodin kerman suosima. Talolla on ollut vain neljä omistajaa : Dustin Farnum joka tähditti DeMIllen elokuvaa Squaw Man, kirjailija ja tuottaja Mark Hellinger jonka novellin pohjalta tehtiin Bogart / Cagney – elokuva The Roaring Twenties, 1950- ja 60 luvuilla suositun Perry Mason-televisiosarjan johtava tuottaja Gail Patrick ja taloa käytettiin usein myös sarjan kuvauspaikkana sekä nyt siis MIrren-Hackford.

Rakennus on aikakautensa arkkitehtuurin ylväs edustaja. Huoneet ovat valtaisat, ranskalaisia ovia on runsaasti jotka aukeavat tarjoamaan kukkulanlaen lempeää tuulta, paneloitu kirjasto, kauniita kovapuulattioita ja upeita takkoja. Yksi aivan erityinen huone on kodikas baarihuone baarituoleineen ja mukavine sohvineen sekä tuoliryhmineen joilla istuessa on mukava antautua vieraiden viihdyttämiseen lähekkäin.  Suuret ruokailuhuoneet sekä ulkotilat uima-altaineen näkymin alakaupungille tarjoavat oivat puitteet suurten ryhmien viihdyttämiseen ja perhetilaisuuksille. Varhainen Kalifornian ulko- ja sisätilat yhdistävä arkkitehtuuri luo lämpimän ja kutsuvan ja rentouttavan ilmapiirin niin perheelle kuin ystäville. Juuri nämä piirteet ja rakennuksen soveltuvuus erilaisiin elämäntyyleihin tekevät luopumisesta Mirrenille vaikean. Hollywoodin kukkuloilla asustavat myös Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves ja Halle Berry. Tämä naapurusto on ollut elokuvien kultakauden alusta lähtien tähtien suosima johtuen filmistudioiden läheisyydestä sekä upeista näköaloista jossa tähdet voivat elää porttien takana suojaisaa elämää.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.