Bob Hopen koti myyntiin

Kuvat: Simon Berlyn, The Agency

Bob Hope ei ollut vain viihdyttäjä, hän oli myös intohimoinen golfari. Hän rakasti golfia niin paljon, ja hän sanoi usein yhden kuuluisista lainauksistaan: ”Golf on todellinen ammattini. Viihde on vain sivutoimi. Kerron vitsejä maksaakseni greens-maksuni.” Hopen kodissa Toluca Lakessa on Hopen itsensä suunnittelema yksireikäinen kahden tiin golfkenttä. Tämä koti on nyt tullut myyntiin 29 miljoonalla dollarilla.

Bob Hope

Hope syntyi Lontoossa vuonna 1903 nimellä Leslie Townes Hope. Hän muutti Yhdysvaltoihin vanhempiensa kanssa 4-vuotiaana. Hänen erottuva ulkonäkönsä ja hyvin tunnistettu mäkihyppyriä muistuttava nenänsä johtui korjaavasta leikkauksesta joka oli seurausta kaatuneesta puusta joka murskasi hänen kasvonsa hänen auttaessaan veljeään kaatamaan puita. 20-vuotiaana hän oli urapolullaan aloittaen radiossa nopeilla, enimmäkseen itseään halventavilla vitseillä, ja pian hän oli jo matkalla Hollywoodiin. Hope oli juuri se paketti, joka sopi silloiseen Hollywoodin tarpeeseen. Haluttiin luoda tähtiä ja studiot kouluttivat tulokkaita laulamaan, tanssimaan ja näyttelemään. Hopessa oli jotakin joka erotti hänet muista: harvinaisen hyvä ajoituskyky komedian esittämiseen.

Kasvaneen maineen ja sitä seuranneen kasvavan vaurauden myötä Hope pystyi valitsemaan minkä tahansa kodin, joka vastasi hänen mielikuvitustaan, aina Palm Springsissä sijaitsevasta UFO-lomatalostaan ​​pysyvään kotiin, jossa oli minigolfrata LA:n Toluca Lake -alueella. Hope ja vaimo Dolores rakensivat talon vuonna 1939 perinteiseksi englantilaiseksi taloksi, jonka he nykyaikaistivat vuonna 1950.

Talo sijaitsee kauniisti maisemoidulla kahden ja puolen hehtaarin tontilla jota koristavat ikivihreät kasvit, ruusutarhat ja yksireikäinen golfkenttä. 1400 neliön kodissa on kahdeksan makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta, sisäuima-allas, kylpylä, biljardihuone, baari ja keittiömestarin keittiö. Kiinteistöön kuuluvat myös vierastalo, henkilökunnan tilat, henkilökunnan toimistot ja suuri ulkouima-allas. Päämakuuhuonesviitissä on isäntäväelle kaksi makuuhuonetta  kylpyhuoneineen ja pukuhuoneineen sekä yhteinen työhuone. Talossa on kotiteatteri ja kuntosali, jossa on höyry- ja infrapunasauna, neljän auton autotalli, pysäköintialue, kattavat turvajärjestelmät, turvamiesten toimisto ja kolme sähköistä sisäänkäyntiä. Lisärakennukses09sa on tennispaviljonki, keittiö, neuvotteluhuone ja paloturvallinen kassakaappi. Vuosien varrella koti on isännöinyt presidenttejä ja monia kuuluisuuksia. Bob Hope kuoli vuonna 2003.

Lisää luksusasumuksia välittää TopTenRealEstateDeals

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.