Basic Instinct -elokuvan näyttämönä toiminut koti myyntiin

Kuvat: Compass

On helppo ymmärtää mikä Carmelissa vetää ihmisiä puoleensa, se on Kalifornian rento tunnelma ja huikeat näköalat. Vuosien varrella kaupunki on houkutellut myös Hollywood-tuottajia, jotka valitsivat sen elokuvien A Summer Place, Play Misty for Me ja alkuperäisen The Parent Trap -elokuvan taustaksi.

Yksi Carmelin koti, joka juuri ilmestyi markkinoille, on ollut erittäin suositun elokuvan, joka tunnetaan parhaiten eroottisen trillerin ja Sharon Stonen ja Michael Douglasin tähdittämän Basic Instinct -elokuvan näyttämönä. Äskettäin se oli myös palkitun, kahden tuotantokauden HBO-sarjan Big Little Lies -sarjan tapahtumapaikkana jossa näyttelevät Reese Witherspoon ja Nicole Kidman.

Suosittu talo on vaihtanut omistajaa vuosien varrella. Nykyinen omistaja on investoinut miljoonia sen pohjaratkaisuun, sisustukseen ja asumiskelpoisuuden parantamiseen. Sen hinta on nyt 29,625 miljoonaa dollaria. 1100 neliön rakennus, jossa on viisi makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, 12 takkaa ja kaksi keittiötä, sijaitsee vajaan hehtaarin rehevästi istutetulla tontilla, jossa on uima-allas, kylpylä ja luola joka on piilossa trooppisten lehtien kätkössä. Talossa on kaksikerroksinen kirjasto, gourmet-tason pääkeittiö jossa on lasiseinäinen aamiaisnurkkaus. Talossa on myös toinen keittiö sekä kuntosali ja sauna. Lasiseinien kautta aukeavat henkeäsalpaavat näkymät Tyynellemerelle ja rannikolle. Rannalla sijaitseva rakennus entisöity ja tuotu hienosti 2000-luvun vaatimuksia vastaavalle tasolle.

Asiat paranevat entisestään kodin ulkopuolella, tihein istutuksin maisemoidulla tontilla, jota varjostavat tuulten tuivertamat männyt, jotka myötäilevät rannikon muotoa luoden alueesta varjoisan keitaan. Kasvihuone ja porrastetut terassit, jotka mutkittelevat meren äärelle lisäävät viihtyisyyttä. Yksi terasseista soveltuu parhaiten ruokailuun ulkona, toinen seurusteluun ja yksi on ihanteellinen vain loikoiluun ja valtameren aaltojen äänten kuuntelemiseen. Suojaisan kallioseinämän suojassa on palju josta on näköala merelle. Kiinteistö tarjoaa viehättäviä yllätyksiä joka kulman takana, kuten sisäuima-allas avoimessa atrium-tilassa tuulelta suojassa.

Carmel on ihanan omaperäinen, taiteellinen kaupunki, joka on aina houkutellut julkkiksia. Clint Eastwood on toiminut sen pormestarina ja se on myös kaupunki, jossa koirilla on täysi liikkumisen vapaus, mikä taas juontaa juurensa Doris Dayn ahkerasti ajamaan asiaan, koirien sallimiseen liikkua vapaasti rannalla ja monissa ravintoloissa. Kaupungissa on myös omaperäiset lait, kuten se, että naiset eivät saa liikkua korkokengissä ilman lupaa, sillä ne saattavat aiheuttaa kaatumisen epätasaiselle jalkakäytävälle.

 

Lisää luksusasuntoja ja taloja välittää TopTenRealEstateDeals

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.